Moş Crăciun e, de fapt, un extraterestru de pe Pluto, care a venit pe Pământ pentru a-i ilumina pe oameni


Pe site-ul themacchoi.blogspot.ro am găsit o istorie interesantă despre Moş Crăciun. Eu o găsesc amuzantă şi fantezistă, dar, de dragul variaţiunii, o prezint şi pe site-ul meu. Aşadar, vorbele de mai jos nu-mi aparţin:

Se spune că în spatele miturilor se află întotdeauna un adevăr. La fel, şi în spatele legendei lui Moş Crăciun se află un adevăr. Eu cred că Moş Crăciun este adevărat şi este, de fapt, un extraterestru magic venit din alte stele. Existenţa lui Moş Crăciun datează din vechi timpuri, atunci când se numea Sf.Nicolae. Interesant că într-un canion din Utah, pe unul din pereţi, se poate vedea pictat un om care traversează cerul cu ajutorul unor reni (vezi imaginea din josul articolului).

Aşadar, cine e Moş Crăciun? De unde a venit el? Şi cu ce scop? Moş Crăciun e un extraterestru umanoid ce provine dintr-una din cele mai îngheţate planete din sistemul nostru solar, Pluto. Locuitorii din Pluto (plutonieni) semănau foarte mult cu pământenii, ceea ce înseamnă că am avea urmaşi comuni. Atingând un înalt nivel de conştiinţă, plutonienii erau nişte extratereştri foarte pacifişti şi spirituali; ei posedau cunoştinţe avansate cu privire la acest Univers, fiind capabili să călătorească către planuri dimensionale mai înalte. Trupurile lor sunt formate mult din grăsime şi păr, cu scopul de a menţine căldura trupului pe o planetă rece. De aceea, Moş Crăciun apare reprezentat ca o fiinţă atât de grasă.

În urmă cu ceva timp, structura planetei Pluto s-a deteriorat, astfel încât Pluto s-a transformat într-o planetă pitică, nemaifiind capabilă să susţină viaţă, inclusiv pentru plutonieni. Din păcate, singurul supravieţuitor al plutonienilor a fost Moş Crăciun, care, în grabă, şi-a făcut o sanie cu reni magici zburători, pentru a-şi căuta o nouă casă. Astfel, Moş Crăciun a ajuns pe Pământ. Fiind obişnuit cu temperaturile negative, Moş Crăciun s-a stabilit la Polul Nord, unde s-a împrietenit cu eschimoşii, care l-au ajutat, aceştia devenind „spiriduşii”.

În timpul şederii sale pe Pământ, Moş Crăciun a observat că oamenii erau extrem de primitivi, în ciuda dezvoltărilor lor sociale şi tehnologice. El a constatat că oamenii nu erau deloc spirituali, fiind extrem de materialişti. El a mai văzut că întreaga lume era controlată de guverne, care-i otrăvea pe oameni fizic, mental şi spiritual, pentru a-i face mai uşor de controlat. De aceea, Moş Crăciun s-a gândit să facă ceva în acest „imperiul al răului”.

Pentru a creşte conştiinţa oamenilor, Moş Crăciun a început să-i viziteze pe oameni în somn, pe tărâmul astral, în timpul viselor, astfel încât să le crească acestora conştiinţa şi vibraţiile. Întrucât populaţia globului e enormă, Moş Crăciun putea să facă acest lucru într-o singură noapte pe an, în restul anului recuperându-şi puterile spirituale. Moş Crăciun le-a arătat oamenilor natura malefică a valorilor materiale şi i-a învăţat să elimine dorinţa lor pentru obiecte materiale, ca să obţină astfel adevărata fericire. După ce oamenii au fost cât de cât pregătiţi, Moş Crăciun a început să-i înveţe pe oameni calea spre iluminare. Se crede că budismul a izvorât din învăţăturile lui Moş Crăciun. Buddha e înfăţişat adesea ca un un om gras vesel…asemenea lui Moş Crăciun.

Dar liderii lumii aceştia nu doreau ca oamenii să se ilumineze; fiind ei înşişi extratereştri interdimensionali, au reuşit să-l prindă pe Moş Crăciun în dimensiunea a 4-a şi să-l ameninţe să termine ceea ce făcea până atunci sau va fi nevoit să părăsească Pământul. Guvernanţii au reuşit să cadă la o înţelegere cu Moş Crăciun; acesta putea să-şi continue munca, dar nu i se mai permitea să ofere oamenilor daruri spirituale (creşterea vibraţiilor), ci daruri materiale, specifice vibraţiilor materiale scăzute a lumii în care trăim. De asemenea, Moş Crăciun trebuia să-şi îndrepte atenţia spre copii, pentru ca inocenţa lor să fie „tulburată” cu daruri materiale. Copiii mici vor fi astfel învăţaţi de mici cu lucrurile materiale, în dauna celor spirituale. Mai mult forţat, Moş Crăciun n-a avut ce face decât să accepte termenii impuşi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO