Într-un muzeu japonez se găseşte scheletul real al unui reptilian, adică al unui om-dragon!? Dacă ar fi adevărat, atunci s-ar demonstra existenţa reptilienilor în istoria omenirii!


OM-dragonReptilienii fac parte din legendele umanității din timpuri imemoriale. De exemplu, indienii hopi au poveşti despre existenţa unor fiinţe reptiliene – „fraţi şerpi” – numiţi „sheti”, care trăiesc în subteran în sud-vestul Americii şi în California.

Mai puțin obscur este Q’uq’umatz, șarpele mayaş al înțelepciunii, care îl precede în cultura aztecă pe faimosul Quetzalcoatl. Șarpele cu pene este interesant ca şi concept, deoarece știința a descoperit faptul că unii dinozauri aveau pene, care le acopereau trupurile lor. A fost oare Quetzalcoatl un dinozaur inteligent, care cerea jertfă de sânge? Problema e că legendele aztece spun că acest Quetzalcoatl, balaurul cu pene, ar fi apărut în urmă cu aproximativ 3.000 de ani. Aproape toate triburile care locuiesc America Centrală l-a onorat pe dragonul Quetzalcoatl, căci acesta le-a dat oamenilor un calendar precis, învăţându-i să exploateze și să lucreze pietre prețioase, precum și să observe stelele. Legendele mai spun că, după câteva eșecuri ale misiunii sale, bătrânul Quetzalcoatl a plecat la tatăl său, care trăia pe Soare. 

Pentru vechii mezoamericani, Meh era o combinaţie dintre un vultur şi un şarpe, rezultând o himeră ciudată. Primul conducător al Atenei, Cecrops, a fost descris ca un șarpecentaur”, fiind om în partea de sus și şarpe jos. Cei mai notorii sunt „naga”, din legendele indiene, care erau o combinaţie dintre oameni şi şerpi.

De ce am spus toate aceste lucruri până acum? Căci pe un site japonez, într-o postare din 2006, există o fotografie dintr-un muzeu japonez în care ar fi expuse rămășițele fosilizate ale unui hibrid omdragon, sau un Nephilim. Site-ul este acesta: blue.ap.teacup.com. Habar nu am de limba japoneză… aşa că am încercat o traducere cu Google Translate:

„Omul-dragon”… anul 370X î.Hr. Fiinţele umane (…) au evoluat din omul-dragon”. Restul traducerii nu are sens şi nu e inteligibilă.

Pe un forum, am găsit următoarea explicaţie: imaginea nu a fost luată în interiorul unui muzeu, ci dintr-o galerie privată situată în spatele unui magazin de îmbrăcăminte, deţinut de către un excentric japonez din Tokyo (magazinul e situat în zona comercială Shibuya). Galeria deţine mai multe artefacte asemănătoare. Dar totul e o farsă, mulţi crezând că asemenea oameni-dragoni chiar există. Fosilele arată foarte real, sunt incredibil de bine realizate.

P.S. Nu ştiu dacă şi punctul de vedere de mai sus poate fi real… dar eu nu exclud ca oamenii-dragon sau reptilienii să fi existat în istoria noastră.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock