În Canada, Google Earth ne dezvăluie un chip extraterestru bizar, ascuns printre munţi


chip extraterestru in Canada 1Cunoscutul ufolog Scott C.Welding, atunci când se uita la harta Canadei cu ajutorul lui Google Earth, a observat o zonă în care se pare că apare un chip ciudat! Precum spune autorul descoperirii, nu dealurile şi munţii au format această faţă, ci invers, adică e un chip format din dealuri şi munţi.

Chipul pare a fi al unui bărbat, ce nu are mai mult de 20 sau 30 de ani. El este vizualizat din următoarele elemente: obraz, gât, buze, nas, ochi, sprâncene, păr, umeri, îmbrăcăminte deasupra umerilor, o robă şi ceea ce pare a fi o coroană purtată pe cap, pentru a indica o posibilă origine regală.

Întrebarea care se pune e cine a creat acest chip extraordinar? Pentru că acest chip trebuie să aibă milioane de ani vechime… A fost creat el de indienii băştinaşi din Canada? Puţin probabil. Să fi fost realizat de o specie extraterestră? Cine ştie… Totul e posibil.

Cine doreşte să vadă acest chip, o poate face la următoarea adresă de Google Earth: 50.010552,-110.113821.

chip extraterestru in Canada 2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock