Un chip misterios şi gigantic a fost găsit sculptat pe o insulă stâncoasă din Canada! Ce reprezintă?


fata misterioasa canada
Imagine: captura videoclip ctvnews.ca

Acest chip gigant misterios (pe care îl vedeţi în fotografie) este de origine necunoscută şi a fost descoperit sculptat pe o insulă îndepărtată din Canada. A fost creat și lăsat ca un mesaj de unul din strămoșii tribului Tseshaht sau este o formațiune naturală?

Faţa este de aproape 2 metri înălţime şi a fost găsită de un localnic, pe nume Hank Gus, care se ocupă cu administrarea terenului ce aparţine tribului Tseshaht. Chipul a fost reperat pentru prima dată în 2008, Hank Gus căutându-l o bună perioadă de timp.

O femeie, pe nume Sandy Floe, ce practică caiac-canoe, a observat şi ea acest chip misterios: „M-am dus mai aproape de țărm, prin alge, pentru a explora o mică deschizătură în malul stâncos pe partea de sud-est a insulei. Dintr-o dată am văzut o faţă! Aproape că am căzut din caiac!”, a declarat ea.

Dar zona în care se află „faţa” este una înșelătoare… este prea periculos pentru a se urca faleza. Să fie doar o iluzie optică a „mamei-natură” sau un mesaj de la strămoşi?

În primăvara anului 2008, arheologul Denis St. Claire a fost trimis acolo, pentru a examina faţa (dacă ea este una naturală sau artificială), dar s-a întâlnit cu aceeaşi problemă: ţărmul este prea accidentat şi e prea periculos pentru a se ajunge acolo. Dacă chipul a fost sculptat de cineva, cum de naiba a reuşit!? E aproape imposibil!

Legendele locale se referă la acel chip ca unul aparţinând „zeului-mare”. Oricum, deocamdată faţa rămâne un mister inexplicabil…


Lasă un comentariu