Fără să vrea, NASA a fotografiat o „poartă stelară” pe Lună! Însă seamănă prea mult cu „ochiul Illuminati”…


poarta stelara pe Luna 1Userul Streetcap1 de pe YouTube a făcut o descoperire „epocală” într-una din fotografiile NASA de pe Lună, captată într-o misiune Apollo. La început nu pare a fi nimic, dar atunci când sunt mărite detaliile fotografiei, pur şi simplu te înfricoşezi. Se poate observa un obiect sub forma unui inel sferic, de culoare albastră, cu un contur violet. În interior se mai găseşte un „inel sferic” de culoare verde. Dispunerea lor pare a da senzaţia că pe Lună s-ar afla o adevărată… „poartă stelară” (celebrele „star gate” din filmele SF).

Dacă într-adevăr acea structură ar reprezenta o „poartă stelară”, atunci se explică de ce misiunile Apollo 18, 19 şi 20 au fost anulate brusc de către NASA la începutul anilor 1970. Nu-i aşa c-ar fi posibil ca Luna să reprezinte o poartă de intrare în sistemul nostru solar, din alt sistem solar, galaxie sau colţ al Universului? Tot ce e posibil. Sau se confirmă că Luna e un obiect artificial? În articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/cel-mai-mare-secret-al-sistemului-nostru-solar-luna-este-un-fost-asteroid-transformat-intr-o-nava-spatiala-extraterestra-acum-14-000-de-ani/) vorbeam despre posibilitatea ca Luna să fie o navă spaţială extraterestră ajunsă în apropierea Pământului acum 14.000 de ani.

Desigur, nu neg ca totul să fie doar o eroare fotografică… Oricum, rămâne doar ca voi să judecaţi. Fotografia originală e aici: http://eol.jsc.nasa.gov/sseop/images/ISD/highres/AS17/AS17-151-23127.JPG. Mai jos puteţi vedea şi un videoclip YouTube.

P.S. Sincer, pe mine mă frapează şi altceva. Seamănă cam mult cu ochiul Illuminati! Oare ce se însemne asta?

poarta stelara pe Luna 2

poarta stelara pe Luna 3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock