Călătoria în timp este posibilă, dar numai sub formă de spirit! Iată secretele dezvăluite de un călător în timp!


calatoria in timp 40Von Braschler, autorul cărţii „Seven Secrets of Time Travel: Mystic Voyages of the Energy Body” sau „Şapte secrete ale călătoriei în timp: călătoriile mistice ale energiei corpului” (cartea o puteţi cumpăra de pe Amazon.com), ne vorbeşte despre călătoria în timp (pe care el însuşi a realizat-o). Eu am citit-o (în limba engleză) şi am extras pentru voi, cititorii acestui site, câteva idei-forţă:

* Timpul este întotdeauna acum; el te energizează și te umple cu posibilitatea momentului. Dar, majoritatea oamenilor cred că timpul este liniar și progresează ca un film care nu se mai termină şi care se desfășoară în fața noastră. Dar, ceea ce experimentăm este un instantaneu sau o serie de instantanee individuale. Încă din secolul al XVII-lea, filozoful Leibniz ne spunea că timpul nu există cu adevărat; mai mult decât atât, există două niveluri de creație: Dumnezeu, aflat sus, și lumea noastră fizică a iluziei, aflată jos. Timpul și spațiul, așa cum le concepem noi, sunt doar iluzie.

* Călătoria în timp există şi este posibilă, dar, din păcate, noi suntem nişte gânditori bidimensionali, ce trăim într-o cutie mică, neputând vedea ceea ce există dincolo de cutie, unde există dimensiuni multiple şi realităţi multiple. Noi credem că putem păcăli timpul, dormind mai puţin sau gestionând mai bine timpul, dar, pur şi simplu ne iluzionăm.

* Einstein a formulat destul de bine ideea că limita universală de viteză este viteza luminii; pentru a călători în timp, trebuie să ne deplasăm cu viteza luminii, dar, în cazul acesta, trupul nostru fizic s-ar transforma în energie pură. Prin urmare, călătoria în timp are loc în tărâmul energiei (spiritului). Aşadar, conceptul de călătorie în timp respectă teoria relativităţii a lui Einstein și se concentrează pe ieșirea din limitele corpului fizic în conştiinţă. Aceasta este conştiinţa înaltă, acea parte din voi care nu poate fi măsurată fizic, dar care există și experimentează o realitate mai mare decât cea oferită de trupul fizic. Acesta este corpul vostru spiritual sau corpul de energie. Uitaţi-vă la misticii hinduşi care practică meditaţia şi intră o stare de conștiință mai mare, părăsindu-şi corpul. În acest fel, ei dovedesc că o persoană poate transcende timpul şi spaţiul.

* Noi putem călători în afara timpului şi spaţiului acestei lumi într-o stare înaltă de conștiință – într-un corp spiritual de energie pură. De asemenea, putem călători şi în trecut şi în viitor tot cu ajutorul acestui corp spiritual.

* Dar, cum se poate să vizităm viitorul, dacă timpul nu există? Timpul nu este de fapt o progresie liniară; această imagine este o iluzie de-a noastră. Într-adevăr, în afara timpului, lumea devine fluidă și curbată. Lumea nemanifestată a spiritului și energiei, de deasupra noastră, ne poate deplasa înainte și înapoi în timp, la voinţa noastră. O persoană având starea înaltă de conştiinţă poate călători în timp, neavând absolut nicio problemă.

* Cât priveşte călătoria în trecut, se ştie că mulţi şi-au pus problema: am putea schimba prezentul, intervenind în trecut? Ei bine, în cazul conceptului de timp al lui Von Braschler, acest lucru n-ar fi o problemă. Cum noi nu putem călători în timp în trupul fizic, ci doar în spirit, noi nu putem interveni în evenimentele trecute ale timpului, dar nici în cele viitoare. Suntem pur şi simplu nişte spectatori, martori ale acelor evenimente.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock