Acest cizmar indian are 180 de ani şi încă mai trăieşte! Oamenii de ştiinţă spun că vârsta sa e imposibilă!


om batran 180 aniScriam în 2013 (deci acum vreo 2 ani) un articol (Devraha Baba, yoginul de 250 de ani, care vindeca oamenii cu picioarele şi care voia să-i dea sfaturi lui Gorbaciov) despre cel mai bătrân om din vremurile noastre, care ar fi murit în jurul vârstei de 250 de ani, vârstă imposibil de atins de către oameni, conform oamenilor de ştiinţă. Eu unul chiar cred că acel yoghin chiar avea un sfert de mileniu!

În acest articol, vom vorbi despre un cizmar pensionar din nordul Indiei, pe nume Mahashta Mrasi, care susține că s-a născut în ianuarie 1835 şi care se află încă în viaţă, acest lucru făcându-l cel mai bătrân om de pe pământ la ora actuală! Deci, bătrânul ar avea 180 de ani!

Conform oficialilor indieni, omul s-a născut în orașul Bangalore pe 6 ianuarie 1835 și este înregistrat că trăieşte în Vrnas din 1903. A lucrat ca cizmar în oraș până în 1957, când s-a retras la vârsta deja venerabila de 122 de ani!

„Am o viață atât de lungă, încât chiar şi strănepoţii mei sunt morţi de ani de zile”, explică domnul Mrasi. „Într-un fel moartea m-a uitat. Și acum cu greu mai este vreo speranță. Uitaţi-vă la statistici, nimeni nu atinge vârsta de 150 ani, cu atât mai puțin 170 de ani. La momentul acesta, cred că sunt nemuritor sau cam aşa ceva. Aș putea să mă bucur.”

Certificatul de naștere și alte cărţi de identitate ale bătrânului par să confirme versiunea sa, dar, din păcate, n-a fost făcut vreun examen medical pentru a confirma acest lucru. Ultimul doctor al domnului Mrasi a murit în anul 1971, astfel încât există puține informații disponibile despre fișele sale medicale anterioare.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO