Un înalt oficial militar britanic avertizează că „există un risc real” să izbucnească cel de-al treilea război mondial… Ce se ascunde în spatele acestei declaraţii?


Ca şi cum nu ne-ajunge că ne aflăm în plină pandemie mondială (+criza economică colaterală), un înalt oficial britanic ne atrage atenţia că există pericolul declanşării celui de-al treilea război mondial… Astfel, conform şefului forţelor armate britanice, Nick Carter, actuala nesiguranţă globală şi criza economică provocate de pandemia de coronavirus riscă să ducă la declanşarea unui alt război mondial.

Întrebat în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Sky News, dacă există o ameninţare reală de declanşare a unui alt război mondial, Carter a răspuns: „Spun că există un risc şi trebuie să fim conştienţi de aceste riscuri”.

E adevărat că în ultimii ani au existat mai multe „ameninţări” din partea unor înalte oficialităţi ale lumii cu privire la posibilitatea declanşării unui al treilea război mondial, dar, ţinând cont de contextul anului 2020, s-ar putea ca asemenea „predicţii” să nu fie chiar false…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): news.sky.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock