Phobos, unul din sateliţii planetei Marte, e un corp ceresc artificial lansat în trecut de către o civilizaţie marţiană avansată! Asta e afirmaţia unui înalt oficial SUA!


phobos-2În sistemul nostru solar, există trei sateliți care au cauzat multe dezbateri în rândul cercetătorilor în ultimele două decenii: Luna, Phobos – unul din sateliţii lui Marte şi Europa – unul din sateliţii lui Jupiter.

Referitor la Lună – există unii care spun că acesta este un satelit artificial, construit de o civilizaţie superioară. Şi asta pentru că suprafața Lunii pare să fie compusă din elemente nenaturale. Există dovezi conform cărora anumite roci de pe Lună conţin metale sofisticate forjate, inclusiv titan de înaltă calitate, care este folosit pentru construirea de sateliți spațiali și submarine. De asemenea, probele prelevate de pe Lună indică o cantitate enorm de mare de uraniu (de o calitate mult mai concentrată decât a fost vreodată realizată pe Pământ), precum și urme de materiale radioactive, utilizate în mod obișnuit în producerea de plutoniu.

Europa, satelitul lui Jupiter este un alt corp ceresc misterios. Conform cercetătorilor, cel mai bun loc pentru a căuta viața extraterestră este acolo. Potrivit declarațiilor lui Dr. Kevin Hand, astrobiolog la Jet Propulsion Laboratory NASA, căutarea vieţii extraterestre s-ar putea dovedi a fi una fructuoasă în cadrul următoarei misiuni planificate pentru Europa, care ar putea obţine dovada finală că nu suntem singuri în Univers.

Dar poate că cel mai misterios satelit din sistemul nostru solar este Phobos; de fapt, mulți oameni de știință consideră că Phobos este un satelit artificial, care pur și simplu n-ar trebui să orbiteze planeta Marte.

Există numeroase lucruri ciudate atunci când ne uităm la Phobos. În primul rând, satelitul este gol la interior, nefiind un obiect solid ceresc aşa cum mulți oameni de știință au crezut în trecut. De fapt, conform cercetărilor efectuate de către Agenția Spațială Europeană, interiorul lui Phobos este plin de încăperi cavernoase, geometrice, având pereți cu unghi drept şi structuri semiregulare. Cu alte cuvinte, nu este structura tipică pe care am găsi-o într-un satelit. Oricum, originea lui Phobos rămâne încă un mister și mulți cred că acest mic satelit marțian a fost, de fapt, plasat pe orbită de către „cineva” în trecutul îndepărtat.

Aşa cum spuneam într-un articol recent (Un monolit misterios se află pe satelitul lui Marte, Phobos! Nimeni nu ştie ce este, iar despre el ne vorbeşte chiar şi astronautul Buzz Aldrin…), pe Phobos există un monolit misterios, ce pare a fi o structură artificială. Astronautul Buzz Aldrin spunea într-un interviu interesant următoarele: “Trebuie să îndrăznim să mergem acolo unde omul n-a ajuns niciodată. Să zburăm în apropierea cometelor, să vizităm asteroizii, să vizităm satelitul lui Marte. Există un monolit, cu o formă extrem de neobişnuită, pe acest satelit sub formă de cartof care orbitează Marte odată la 7 ore. Când oamenii au aflat prima dată despre asta, s-au întrebat: “Cine l-a pus acolo? Cine l-a pus acolo?” Ei bine, Universul l-a pus acolo; sau, dacă vrei, Dumnezeu”.

Interesant e faptul că teoria că Phobos ar putea fi un satelit extraterestru antic a fost propusă în urmă cu peste 50 de ani. În anul 1960, Dr. S. Fred Singer, consilier special al președintelui Eisenhower, a spus următoarele: „Satelitul lui Marte, Phobos, în general acceptat ca fiind un corp ceresc, poate fi, de fapt, un satelit artificial lansat cu mult timp în urmă de către o civilizaţie marţiană avansată”. De fapt, Fred Singer a preluat afirmaţia astrofizicianului rus Iosif Şlovski care, tocmai din 1959, a sprijinit ipoteza că Phobos era de origine artificială, interiorul acestui corp ceresc fiind gol.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO