Pandemia noului coronavirus a fost previzionată într-o carte din 2008 publicată de o faimoasă prezicătoare


Noul coronavirus ar fi fost previzionat în anul 2008 de către populara prezicătoare Sylvia Browne, scrie cotidianul britanic The Express. Boala produsă de acest coronavirus (Covid-19) s-a răspândit în toate colțurile globului de când a apărut în provincia chineză Hubei la sfârşitul anului 2019. Virusul infecțios (SARS-CoV-2) a infectat până în prezent zeci de milioane de oameni și a ucis deja peste 1 milion de persoane.

Unii oameni au susținut că noul coronavirus ar fi fost prezis chiar de către profetul Nostradamus încă din secolul al XVI-lea. Alții au spus că virusul a fost profețit în Apocalipsa lui Ioan, ultima carte a Bibliei creștine.

Mulți au dezgropat, de asemenea, un pasaj dintr-o carte scrisă în 2008 de către autointitulata prezicătoare Sylvia Browne. În cartea intitulată „Sfârșitul zilelor: predicții și profeții despre sfârșitul lumii”, doamna Browne a prezis în 2008 o pandemie de pneumonie în anul 2020. Deși coronavirusul nu produce chiar o pneumonie, virusul poate declanșa simptome asemănătoare gripei și pneumoniei.

Dar, ce anume a spus doamna Browne, care a murit în 2013? În cartea ei putem citi: „În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare pneumoniei se va răspândi pe tot globul, atacând plămânii și bronhiile, rezistând la toate tratamentele cunoscute. Boala însăși va dispărea brusc, la fel de repede cum a apărut, va ataca din nou 10 ani mai târziu și apoi va dispărea complet”.

Doamna Browne știa că pandemia de coronavirus va lovi peste 12 ani? Cartea a fost scrisă la 5 ani după epidemia SARS din 2002-2003, așa că doamna Browne probabil și-a bazat predicția pe acel eveniment.

În timpul vieții sale, prezicătoarea a fost adesea criticată pentru că a făcut predicții care s-au dovedit ulterior false. De exemplu, în 2006, ea a spus că un grup de mineri prinși după o explozie avută la mina Sago din Virginia de Vest nu va fi găsit niciodată. Totuşi, mai târziu minerii au fost găsiți în viață și au fost salvați.


Lasă un comentariu