Pandemia noului coronavirus a fost previzionată într-o carte din 2008 publicată de o faimoasă prezicătoare


Noul coronavirus ar fi fost previzionat în anul 2008 de către populara prezicătoare Sylvia Browne, scrie cotidianul britanic The Express. Boala produsă de acest coronavirus (Covid-19) s-a răspândit în toate colțurile globului de când a apărut în provincia chineză Hubei la sfârşitul anului 2019. Virusul infecțios (SARS-CoV-2) a infectat până în prezent zeci de milioane de oameni și a ucis deja peste 1 milion de persoane.

Unii oameni au susținut că noul coronavirus ar fi fost prezis chiar de către profetul Nostradamus încă din secolul al XVI-lea. Alții au spus că virusul a fost profețit în Apocalipsa lui Ioan, ultima carte a Bibliei creștine.

Mulți au dezgropat, de asemenea, un pasaj dintr-o carte scrisă în 2008 de către autointitulata prezicătoare Sylvia Browne. În cartea intitulată „Sfârșitul zilelor: predicții și profeții despre sfârșitul lumii”, doamna Browne a prezis în 2008 o pandemie de pneumonie în anul 2020. Deși coronavirusul nu produce chiar o pneumonie, virusul poate declanșa simptome asemănătoare gripei și pneumoniei.

Dar, ce anume a spus doamna Browne, care a murit în 2013? În cartea ei putem citi: „În jurul anului 2020, o boală severă asemănătoare pneumoniei se va răspândi pe tot globul, atacând plămânii și bronhiile, rezistând la toate tratamentele cunoscute. Boala însăși va dispărea brusc, la fel de repede cum a apărut, va ataca din nou 10 ani mai târziu și apoi va dispărea complet”.

Doamna Browne știa că pandemia de coronavirus va lovi peste 12 ani? Cartea a fost scrisă la 5 ani după epidemia SARS din 2002-2003, așa că doamna Browne probabil și-a bazat predicția pe acel eveniment.

În timpul vieții sale, prezicătoarea a fost adesea criticată pentru că a făcut predicții care s-au dovedit ulterior false. De exemplu, în 2006, ea a spus că un grup de mineri prinși după o explozie avută la mina Sago din Virginia de Vest nu va fi găsit niciodată. Totuşi, mai târziu minerii au fost găsiți în viață și au fost salvați.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO