Cea mai controversată şi misterioasă carte din lume pe subiectul coronavirus: a fost publicată, în prima ediţie, în ianuarie 2020, cu aproape 2 luni înainte ca OMS să declare pandemia mondială!


Vorbim acum de o carte misterioasă şi controversată, intitulată „Wuhan Coronavirus: A Concise & Rational Guide to the 2020 Outbreak” („Coronavirusul Wuhan: un ghid concis şi raţional la epidemia din 2020”) şi compusă de Tyler J. Morisson. De ce spun că e o carte „misterioasă şi controversată”? Pentru că ea a fost scrisă de Taylor Morrison în perioada octombrie-noiembrie 2019 şi publicată/tipărită în ianuarie 2020 în SUA! Şi asta în condiţiile în care aflam despre noul coronavirus abia în ianuarie 2020, iar OMS (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) declară pandemia abia pe 11 martie 2020.

Pe un site unde această carte este vândută (bookshop.org), se spune clar: „Publish Date: January 27, 2020”  („Data publicării: 27 ianuarie 2020”). Acest lucru se poate vedea şi din interiorul cărţii fizice, unde se spune: „First Printing: January 2020”, adică „Prima tipărire: ianuarie 2020”.

În acelaşi timp, e clar că această carte a fost actualizată ulterior – putem afla acest lucru şi de pe bookshop.org („Updated on February 29, 2020”, adică „Actualizată pe 29 februarie 2020”), cu noile date privind evoluţia coronavirusului în lume.

Totuşi, să te apuci să scrii o carte la sfârşitul anului 2019 despre o boală de care nu ştiai că se va transforma în „pandemie” reprezintă cu adevărat o mare profeţie. Sau autorul avea deja informaţii secrete că acest Covid se afla deja răspândit în lume încă de la sfârşitul anului 2019, deşi nu era recunoscut oficial? Atunci, cine şi de ce au ţinut ascunse aceste informaţii? Mi-aduc aminte de spusele unui mare profesor – medic italian, care afirma că în toamna lui 2019 observase în nordul Italiei un număr neobişnuit de mare de „pneumonii atipice”, care ar fi putut fi chiar primele cazuri de Covid…


Lasă un comentariu