De unde ştie preşedintele Trump că pandemia de coronavirus s-ar putea sfârşi în primăvara anului 2022? E Nostradamus?


Foarte ciudată şi interesantă afirmaţia preşedintelui american, Donald Trump, referitor la cât va mai dura pandemia mondială de coronavirus. Astfel, președintele Trump a declarat joi, 22 octombrie 2020, la dezbaterea prezidențială finală, că nu toată lumea își poate permite să se închidă într-un buncăr precum Joe Biden, contracandidatul său (făcea referire la apărarea în faţa coronavirusului).

Biden a criticat abordarea epidemiei de Covid-19 de către Trump și a spus că ar trebui să se ia măsuri mai dure până când cazurile de coronavirus încep să scadă. Care a fost răspunsul lui Trump?

„Nu ne putem închide într-un buncăr ca Joe. El are capacitatea de a se închide (…) El poate să locuiască într-un buncăr, oamenii obişnuiţi nu pot face asta. Apropo, eu, în calitate de președinte, nu aș putea face asta. Mi-ar plăcea să mă izolez într-un buncăr sau într-o încăpere frumoasă din Casa Albă și să stau un an și jumătate până când virusul dispare, dar nu pot face asta”. (Sursa: justthenews.com).

Întrebarea care se pune e următoarea: de unde ştie Donald Trump că acest coronavirus va mai bântui pe Terra circa 1 an şi jumătate, deci până în primăvara lui 2022? A nu se uita că în august 2020, şeful Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus, declara că „sperăm să terminăm această pandemie în mai puţin de doi ani, mai ales dacă depunem toate eforturile” (reuters.com). Aşadar, şi şeful OMS previzionează că pandemia se va termina undeva în primăvara – vara lui 2022.

Oamenii ăştia au globuri de cristal sau sunt un fel de Nostradamus?


Lasă un comentariu