„History Channel” a descoperit că Hitler nu s-a sinucis în 1945!


Hitler mort„În căutarea misterului”, noua emisiune a canalului de televiziune History Channel, are ca o nouă provocare găsirea de dovezi cu privire la moartea lui Hitler. Mulţi ani de-a rândul s-a speculat faptul că dictatorul a scăpat în America de Sud, în special în Argentina. Alţii au declarat că Hitler ar fi rătăcit prin alte regiuni ale Germaniei. Precum se ştie, versiunea oficială ar fi aceea că Hitler s-ar fi sinucis în buncărul său din Berlin, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial; totuşi, nu există dovezi concrete că acel cadavr găsit în buncăr de către soldaţii sovietici ar aparţine cu adevărat lui Adolph Hitler.

Se ştie că Hitler avea o sosie, în special după încercarea de asasinat, (operaţiunea Valkyrie). Ceea ce au găsit sovieticii atunci când au sosit în Berlin era un cadavru care semăna cu Hitler, dar ar fi putut fi foarte bine sosia sa. Se pare că acest om era cu 2 inchi mai scurt în înălţime decât Adolf Hitler.

În arhivele ruse se află o canapea plină cu urme de sânge şi o bucată de craniu uman, ce are un glonte în ea, care se spune că ar fi aparţinând lui Hitler. Realizatorii emisiunii de pe History Channel au trimis un arheolog american în Rusia pentru a obţine dovezi din aceste lucruri, în scopul studierii ADN-ului în SUA. Apoi, în Germania, o altă echipă de experţi s-a dus să reconstruiască buncărul original a lui Hitler, folosind tehnologia calculatorului, încercând să verifice credibilitatea afirmaţiilor martorilor prezenţi în acel loc. Se pare că buncărul lui Hitler avea generatoare uriaşe, care ar fi acoperit zgomotul unui pistol (zgomotul pistolului atunci când Hitler se presupune că s-ar fi sinucis). Dacă nu se putea auzi zgomotul pistolului, atunci ce au auzit martorii? Au minţit ei?

Emisiunea „În căutarea misterului” a găsit o altă dovadă care pune serios la îndoială faptul că Hitler ar fi murit în buncăr în aprilie 1945: ADN-ul craniului care se presupune că ar fi aparţinând lui Hitler, era al unei femei care avea între 20 şi 40 de ani! Se pune astfel întrebarea: A supravieţuit Hitler războiului? Şi dacă a supravieţuit, cum a scăpat şi unde s-a dus?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock