Giganticul cap sculptat, descoperit în anii 30 în jungla din Guatemala şi vechi de 7.000 de ani, a fost furat şi ascuns de guvernul SUA. De ce?


Producătorii filmului „Revelaţiile mayaşilor 2012 şi secretele lor”, care cred că documentarul lor arată legătura dintre mayaşi şi extratereştri, au făcut în anul 2011 o dezvăluire absolut uluitoare: o fotografie cu un cap gigant care ar demonstra existenţa unei civilizaţii extraterestre, pre-mayaşe.

Fotografia care o vedeţi în stânga articolului ar fi fost făcută în sudul Guatemalei în anii 1930, în ea apărând un cap gigantic sculptat, aflat în junglă. Din păcate, monumentul a dispărut, dar el este acompaniat de o scrisoare a arheologului Hector E. Mejia, care a ajuns la concluzia că el ar fi fost construit între anii 3.500-5.000 î.Hr., aparţinând unei civilizaţii necunoscute pe Pământ: „Caracteristicile craniului sculptat nu sunt compatibile cu cele ale vreunei rase pre-hispanice din America. Certific că acest monument nu prezintă caracteristicile civilizaţiei mayaşe, olmece, Nahuatl sau oricărei alte civilizaţii pre-spaniole. El a fost creat de o civilizaţie extraordinară şi superioară, care avea cunoştinţe extraordinare şi despre care nu există înregistrări pe această planetă”. Mejia este arheolog afiliat lui Atlas Arqueological de Guatemala, Institutului de Antropologie şi Istorie din Guatemala, fiind, în acelaşi timp, şi profesor la Universitatea din San Carlos.

Capul sculptat, având o înălţime de 17 metri şi o lăţime de 6 metri, ar fi fost luat din jungla guatemaleză şi ascuns de Statele Unite. Mai există şi o conspiraţie legată de această sculptură. Ea ar fi fost publicată odată într-o revistă la sfârşitul anilor 30, dar aceasta a fost imediat retrasă de guvernul englez. Au ceva de ascuns americanii şi englezii?

Dar aceasta nu e singura descoperire din Guatemala care ar certifica prezenţa extratereştrilor. Într-un articol publicat în 2009 şi intitulat „S-a descoperit o sculptură mayaşă care demonstrează existenţa extratereştrilor”, arătam despre descoperirea unor incredibile panouri sculptate în piatră, în El-Mirador, cel mai mare oraş mayaş din lume. Într-una din panouri, s-ar afla reprezentat clar un OZN, înconjurat de fiinţe extraterestre, ce sunt acoperite într-un fel de echipament tehnologic.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO