Cine au fost cele 12 siluete misterioase care au asistat la moartea prinţesei Diana?


Moartea prinţesei Diana, pe 31 august 1997, în urma unui accident de maşină, a şocat o lume întreagă. De atunci au apărut o mulţime de teorii ale conspiraţiei despre „accidentul” ei, cele mai multe afirmând că prinţesa Diana ar fi fost omorâtă. Una dintre teoriile conspiraţiei am expus-o chiar eu în anul 2015 în acest articol: Prinţesa Diana despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni, ci reptile!” Ea urma să dezvăluie lumii secretele oribile despre Illuminati şi reptilieni! De aceea, a fost ucisă! (Atenţie! Luaţi-o ca o ipoteză, o teorie, nu ca pe un adevăr absolut).

Presupuneam în acel articol că Prinţesa Diana a fost ucisă în 1997 (deci, n-a fost vorba de niciun accident) pentru că ştia prea multe despre familia regală britanică. De exemplu, Diana ştia că membrii familiei regale au fost întotdeauna obsedaţi de Scoţia (de aceea, în francmasonerie, există aşa zisul “rit scoţian”), întrucât în această regiune există mai multe intrări în interiorul Pământului, unde trăiesc reptilieni.

Foarte interesant a fost faptul că, potrivit unui martor-cheie la accidentul în care şi-a pierdut viaţa Prinţesa Diana, în fatidicul tunel din Paris în care s-a izbit maşina prinţesei, ar fi fost prezente 12 siluete misterioase, care stăteau în umbră cu câteva secunde înainte de producerea catastrofei, în august 1997.

Producătorul muzical Jacques Morel a declarat că în acel moment fatidic traversa tunelul la volanul maşinii în care se afla şi soţia sa, când a văzut straniile umbre. Acestea erau perfect “aliniate”, deoarece trotuarul e foarte strâmt. După câteva secunde, Morel a văzut o lumină orbitoare şi a auzit un zgomot infernal, realizând că s-a petrecut un accident şi realizând că siluetele misterioase aşteptau producerea acestuia.

Foarte ciudat…Oare cine erau aceste siluete misterioase?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock