Chinezii au fost primii oameni creaţi genetic de extratereştrii avansaţi care au venit pe Terra în urmă cu sute de mii de ani? O ipoteză-bombă…


Conform unor ezoterişti, extratereştrii avansaţi care au venit pe Terra acum câteva sute de mii de ani, au folosit o inginerie genetică avansată, concepând „omul” ca hibrid de muncă; pentru asta, ei au folosit propriile lor celule modificate genetic. Acest om era adaptat la condiţiile planetei, dar avea un coeficient de inteligenţă redus suficient cât să fie condus.

Primul experiment al extratereştrilor eşuează lamentabil, rezultatul obţinut fiind primele maimuţe, pe care le-au lăsat libere în natură. Astfel se explică veriga lipsă dintre maimuţă şi om, şi care i-a dat lui Charles Darwin teoria evoluţionistă peste cap şi a generat multe discuţii contradictorii în lumea cercetătorilor.

Și cel de-al doilea experiment de concepere a omului dă într-o oarecare măsură greş; acestea sunt miturile facerii primului om, deoarece hibrizii-oameni rezultaţi aveau un coeficient de inteligenţă mai ridicat decât standardele prevăzute.

Aceşti hibrizi sunt prima rasă de oameni. Din această rasă descind chinezii şi asiaticii în general. Aşa se explică de ce comparativ cu celelalte rase create ulterior, sunt cei mai numeroşi. Ei au fost primii.

Este foarte stranie asemănarea dintre chinezi şi anumite „zeităţi” pictate pe pereţii interiori ai piramidelor din Egipt şi templelor din Mesopotamia, dar şi mai stranie este asemănarea lor cu extraterestrul decedat la Roswell.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock