Ipoteză bombă: „Extratereştrii au creat oamenii în trecut, şi nu Dumnezeu!” Asta să fie istoria secretă a omenirii, care ne-a fost ascunsă?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Cercetările istoricului şi arheologului Zaharia Sitchin timp de 30 de ani pe teritoriul actualului Irak, i-au permis să descifreze zeci de mii de tăblite de lut cu scriere cuneiformă din vechea Mesopotamie. Pe baza acestui studiu, Sitchin era convins că planeta noastră a fost vizitată de oamenii de pe altă planetă, cu o civilizaţie mult mai avansată decât cea pământeană. Venirea extratereştrilor numiţi Anunnaki a avut scopul să transporte pe planeta lor aurul de pe Pământ, fiindu-le necesar pentru supravieţuire, căci atmosfera de pe planeta lor se deteriorase, singurul mijloc pentru a se salva fiind suspendarea în atmosfera lor a unor structuri de aur.

Planeta de pe care au venit aceşti extratereştri era numită de asirieni Nibiru, iar de babilonieni Marduk; ea nu face parte din sistemul nostru solar, dar a fost atrasă de cele mai îndepărtate planete Saturn si Neptun. Ea are o eliptică foarte largă şi ajunge în vecinătatea Pământului odată la 3600 de ani, trecând printre Marte şi Jupiter, acolo unde a existat o altă planetă Tiamat, pe care a lovit-o şi a despicat-o în două: partea de sus a fost împinsă pe o altă traiectorie şi este actualul Pământ, iar partea de jos a mai fost lovită la o altă întoarcere a planetei Nibiru, formând centura de asteroizi, meteoriţi şi comete aflată între Marte şi Jupiter.

Veniţi pe Pământ, Anunnaki au clonat mai întâi Homo Erectus şi au creat pe Homo Sapiens, strămoşul omului actual. Această clonare au făcut-o în vechea Mesopotamie, adică locul unde a fost Grădina Eden, descrisă în Biblie.

Prima celulă pe Pământ a fost însămânţată de pe planeta Nibiru, planeta extratereştrilor. Staţionarea pe Pământ a extratereştrilor a fost împărţită în două perioade de Potopul descris în Biblie. După retragerea apelor, ei au revenit pe planeta noastră folosind un tren de aterizare plecat din actuala Armenie de pe Muntele Ararat, trecând peste Baalbek şi aterizând în Peninsula Sinai, unde au înfiinţat spaţioportul. Centrul de control al zborurilor l-au construit în Ierusalim.

Teritoriul actual al Israelului, vechiul Canaan, a fost ocupat de Anunnaki, convietuind o lungă perioadă de timp cu strămoşii evreilor. Ţara Făgăduinţei, adică teritoriul Canaanului, le-a fost dată evreilor de aceşti extratereştri. Strămoşul evreilor, Abraham, a fost trimis din Sumer în Canaan pentru a apăra instalaţiile lor cosmice din Peninsula Sinai şi centrul de comandă al zborului din Ierusalim.

După anul 2024 î.Hr., când are loc Războiul regilor din Răsărit cu regii canaanieni ai Sodomei, Gomorei, Admei, Ţeboimului şi Ţoarului, extratereştrii bombardează oraşele canaaniene şi Peninsula Sinai cu 7 bombe atomice pe care le aduseseră pe Pământ la a doua venire, adică după Potop. Oraşele sunt distruse, spatioportul din Peninsula Sinai este de asemenea distrus şi norul radioactiv anihilează toată viaţa din vechiul Sumer. Odată cu acest moment, extratereştrii părăsesc definitiv Pământul.

Zecharia Sitchin mai spune că piramidele egiptene au fost construite tot de extratereştri, iar Sfinxul de la Giza, care întruchipează un cap de om cu trup de taur, gheare de leu şi aripi de
vultur, a fost construit pentru a arăta posteritătii ceea ce au reuşit să facă prin fuziunea celulară.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock