Ce sunt micile fiinţe umanoide care au fost văzute de atâţia martori în lume? De ce ascund ele de noi?


Eu cred în umanoizii pitici (fiinţe mici / extrem de mici, dar asemănătoare oamenilor) şi asta de când mi-a povestit mama mea că a văzut aşa ceva (şi ea nu inventează lucruri de genul acesta, mai ales că nu crede în paranormal). Şi, peste tot în lume există povestiri asemănătoare.

De exemplu, scriitorul şi cercetătorul Mac Tonnies vorbeşte despre micii umanoizi în cartea sa din 2010, „Criptotereştrii”. El spune la un moment dat: „Am un raport de încredere despre „micii oameni” întâlniţi în nord-vestul Statelor Unite. Sursa mea s-a întâlnit cu o mică adunare a acestor ființe într-o zonă împădurită. Asemănătoare oamenilor din toate punctele de vedere, ființele erau totuși extrem de mici, ca nişte oameni obișnuiți în miniatură. Deși întâlnirea a fost scurtă, sursa mea a putut să adune câteva informații importante. „Micii oameni” pretindeau că erau înaintea tuturor culturilor cunoscute din America de Nord și dețineau propria limbă”.

Într-o ţară din America Centrală, Belize, există o entitate enigmatică și misterioasă, cunoscută sub numele de Duende. O povestire fascinantă despre Duende a apărut în 1961, de la unul dintre cei mai respectați căutători de animale necunoscute, regretatul Ivan T. Sanderson. El a spus: „Zeci de martori mi-au spus că i-au văzut (…) Unul din martori, un pădurar, a descris în detaliu două dintre aceste mici creaturi, pe care le-a observat la marginea rezervației forestiere de lângă poalele Munților Maya. Acești oameni în miniatură au fost descriși ca având între 90 cm – 1,20 metri înălţime, fiind bine proporționaţi, cu umeri foarte grei și brațe destul de lungi, îmbrăcați în haine groase, cu feţe galbene şi păr pe cap”.

Un raport fascinant despre piticii misterioşi provine de la o femeie care i-a scris criptozoologului Sanderson următoarele: „Am studii superioare în biologie (…) Soțul meu este chimist, iar fiul meu cel mai mare este tehnician în Forțele Aeriene (…) Mă întreb dacă ați auzit vreodată despre „omuleţii roşii din deltă”? (…) Ei sunt cam de mărimea unui copil de 10 ani, sunt capabili să se urce ca maimuțele, vorbesc mult, dar păstrează distanța faţă de focurile de armă”.

Despre existenţa fiinţelor umanoide atât de mici n-ar trebui să fim deloc miraţi. În 2014, scriam acest articol – Misteriosul oraş Makhunik din deşertul Iranului… Acolo, acum 5.000 de ani, au trăit pitici de 25 de centimetri înălţime! Cum de au existat asemenea fiinţe umane atât de mici!? – în care vorbeam cum s-a descoperit în Iran, în situl arheologic Makhunik, un oraş care pare să fi fost locuit în urmă cu 5.000 de ani… pitici de 25 de cm înălţime!

Până la urmă ce sunt aceste fiinţe umanoide minuscule? Ele chiar există? Şi dacă da, de ce se ascund de noi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock