Muzica, instrumentul perfect de manipulare a oamenilor de către societăţile oculte


muzica rockSocietăţile oculte, cele care doresc să guverneze lumea, în afară de a-şi propaga minciunile şi ideile lor prin intermediul mass-mediei (TV, ziare, reviste, Internet etc.), au găsit, încă de acum jumătate de secol, un alt instrument perfect prin care pot manipula minţile oamenilor: muzica. De ce? Pentru că muzica este unul dintre cele mai eficiente instrumente…prin intermediul ei, anumite mesaje precise pot ajunge foarte uşor în subconştientul celor vizaţi.

Tinerii cred greşit că se revoltă împotriva instituţiilor prin muzica pe care o ascultă

Ann Landers, un consilier al sindicatelor naţionale din SUA, n-a vrut, aparent, să admită că muzica pe care o ascultă tineretul în zilele noastre este periculoasă pentru minte, dar în octombrie 1979 a scris: „Am auzit vorbindu-se demult despre versurile murdare din muzica rock and roii şi m-am hotărât să ascult şi eu. în douăzeci şi trei de ani de când sunt editorialistă credeam că nimic nu mă mai poate şoca, dar unele versuri sunt incredibil de crude”.

Mizeria acestor versuri nu este neintenţionată. Tineretul este folosit de industria muzicală în anumite scopuri, extrem de importante. Unul dintre cei care au încercat să descopere care e scopul cruzimii acestui gen de muzică a fost Gary Allen, care a scris: „Tinerii cred că se revoltă împotriva instituţiilor. Totuşi instituţiile deţin şi manipulează radioul, televiziunea, revistele şi studiourile de înregistrare care au creat muzica rock şi artiştii care o interpretează, transformând-o într-o mare putere”.

Legătura dintre muzică şi scopul muzicii a fost explicată de doctorul Timothy Leary, cel care s-a autoproclamat regele drogului LSD: „..faptul că muzica rock îi încurajează pe puştani să ia droguri este absolut corect. Este unul dintre scopurile noastre… Drogurile sunt calea cea mai eficientă spre revoluţie…”

Un muzician recunoaşte: muzica este un instrument al îndoctrinării

Un muzician, Frank Zappa, liderul grupului rock numit Mothers of Invention, a dat incredibila declaraţie: „Sunetele puternice şi luminile strălucitoare ale zilelor noastre sunt scule cumplite ale îndoctrinării. Este posibil să se modifice structura chimică a omului cu combinaţia potrivită de frecvenţe? Dacă ritmul potrivit te face să baţi tactul cu piciorul, ce fel de ritm te face să strângi pumnul şi să loveşti?”

Beatles
Beatles

Mesajele codate ale Beatleşilor: consumaţi droguri

Ideea că muzica a fost creată cu scopul precis de a controla tineretul este străină părinţilor celor care ascultă această muzică, deci mesajul pe care îl transmite muzica trebuie să fi fost codificat în aşa fel încât să nu poată fi perceput decât de tineri. Numai muzicienii şi compozitorii foarte talentaţi pot crea o asemenea muzică încât părinţii să o interpreteze într-un fel, iar tinerii altfel, dar aşa se întâmplă cu muzica din zilele noastre.

Mesaje codate au transmis multe formaţii, dar cel mai bine a reuşit să facă acest lucru o formaţie de rock and roii numită Beatles. Mesajul pe care au încercat să-l transmită tinerilor se referea la meritele drogurilor, prin cântece cum ar fi:

* „Yellow Submarine” („Submarinul” este un drog care dă reacţii întârziate, îl încetineşte pe cel care şi-l administrează).
* „Lucy in the Sky with Diamonds” (Iniţialele cuvintelor principale din titlul cântecului sunt „L”, „S” şi „D”, adică drogul LSD).
* „Hey Jude” (Termenul este interpretat în general ca referindu-se la drogul cunoscut sub numele de metadrină.)
* „Strawberry Fields” (Macii din care se extrage opiumul sunt plantaţi adesea în câmpurile de căpşuni pentru a nu fi detectaţi.)
* „Norwegian Wood” (termenul britanic pentru marijuana.)

Led Zeppelin
Led Zeppelin

Muzica care transmite mesaje sataniste

Exista chiar formaţii care îşi folosesc înregistrările pentru a transmite mesaje subliminale ascultătorilor, folosind tehnica introducerii unor fraze care au sens doar daca asculţi banda invers. În ziarul Citizen din Tucson, din 30 aprilie 1982, a apărut un articol care a pus următoarea întrebare, căreia apoi i-a dat şi răspunsul: „Muzica transmite mesaje sataniste subliminale?” Membrii Comitetului Asociaţiei pentru Protecţia Drepturilor Consumatorului (din California) au ascultat o bandă cu Led Zeppelin pusă invers. În zgomotul înregistrării puse invers a melodiei „Stairway to Heaven” se puteau percepe cuvinte murmurate, cum ar fi „În sănătatea dragului meu Satana” („Here’s to my sweet Satan”) sau „Trăiesc pentru Satana” („I live for Satan”). William Yarroll, din Aurora, California, expert în studierea creierului uman, le-a comunicat membrilor comisiei că mesajul poate fi descifrat la nivel subconştient chiar şi atunci când banda este pusă normal. Yarroll a ajuns la concluzia că mesajele, plasate pe bandă de membrii formaţiei care fac parte din Biserica lui Satana, sunt într-adevăr receptate de creier.

Un fenomen mai recent în industria muzicală este pregătirea tinerilor pentru experienţe sataniste, prin intermediul formaţiei KISS. Numele acesteia dezvăluie scopul său real: Knights In Service to Satan (KISS), adică Cavaleri în Slujba lui Satana.

John Lennon, promotor al marxismului

Conexiunea dintre muzica rock şi marxism a fost ilustrată de melodia „Imagine”, compusă de John Lennon, membru al formaţiei Beatles. Dacă citiţi cu atenţie versurile, veţi descoperi ca Lennon cunoştea bine învăţăturile lui Karl Marx ( a se reţine faptul că învăţăturile marxiste sunt foarte asemănătoare cu principiile organizaţiilor oculte care susţin Noua Ordina Mondială):

1) Atac asupra religiei:

Imagine there’s no heaven (Închipuie-ţi că nu exista raiul)
It’s easy if you try (E uşor, dacă încerci)
No hell below us (Nu există iad sub noi)
Above us only sky (Deasupra, numai cerul)

It isn’t hard to do (Nu e greu deloc)
Nothing to kill or die for (Nimic pentru care să ucizi sau să mori)
and no religion too (şi nici religie)

2) Atac asupra naţionalismului:

Imagine there’s no countries (Închipuie-ţi că nu există ţări)

3) Abolirea proprietăţii private:

Imagine no possessions (închipuie-ţi că nu-s proprietăţi)

4) Promovarea Noii Ordini Mondiale:

I wonder if you can (Mă întreb dacă poţi)
No need for greed or hunger (Fără lăcomie sau foamete)
A brotherhood of man (Înfrăţirea omenirii)
Imagine all the people (Închipuie-ţi toţi oamenii)
Sharing all the world (Împărţind întreaga lume)

5) Un guvern unic mondial:

I hope someday you’ll join us (Sper ca-ntr-o zi să ni te-alături)
And the world will be as one (Iar lumea va fi un tot)

Cum funcţionează mecanismul de influenţare a studiourilor de înregistrări?

Instituţiile fie deţin în totalitate cele mai importante companii şi studiouri de înregistrare, fie le controlează prin capacitatea de a acorda sau de a refuza să acorde împrumuturi companiilor care le solicită. Companiile care nu promovează cântecele pe care instituţiile le consideră importante pentru scopurile lor nu primesc împrumuturi, şi prin urmare nu mai funcţionează deloc. Pentru cei care se întreabă de ce bancherii acordă împrumuturi în primul rând, băncile pot pretinde oricând că acordă împrumuturi numai acelor companii care au demonstrat că satisfac nevoile cumpărătorilor de muzică. Este vechea întrebare: ce a fost mai întâi – oul sau găina? Iar tinerii continuă să asculte muzică pe care părinţii lor nu o înţeleg.

Muzicieni care au atras atenţia asupra manipulării societăţilor oculte

Spre cinstea lor, există şi muzicieni, care prin muzica şi versurile lor, au atras atenţia asupra manipulării societăţilor oculte. Astfel, Jay Z, celebru rapper american, împreună cu Snoop Dogg şi Prodigy, în melodia lor „D’evils” cântă următoarele versuri:

Illuminati want my mind, soul, and my body… (Illuminati îmi vrea mintea, sufletul şi corpul)
Secret society, tryin’ to keep they eye on me…(Societatea secretă încearcă să mă supravegheze)

Regretatul rapper american 2 Pac, în melodia „They Don’t Give a Fuck About Us”, afirmă următoarele:

Some say they expect Illuminati take my body to sleep (Unii spun că se aşteaptă ca Illuminati să-mi ia corpul pentru a-l adormi)

Formaţia germană Gamma Ray, în albumul lor din anul 2001 „No World Order”, întâlnim următoarele versuri:

Illuminati, you’ve come to take control (Illuminati, tu ai preluat controlul)
You can take my heartbeat (Poţi să-mi iei şi bătaia inimii)
But you can’t break my soul (Dar nu poţi să-mi înfringi sufletul)
We all shall be free (Pentru că noi toţi vom fi liberi)

Într-adevăr, noi toţi vom fi liberi, dacă nu ne vom lăsa niciodată manipulaţi de nimeni.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO