Într-o pădure necunoscută a fost filmată o creatură paranormală care alerga! O fi oare vorba de un cangur?


creatura paranormala in padureÎntr-un nou videoclip extrem de recent, apărut pe 9 iunie 2014 pe YouTube, pe filmare se observă ceea ce pare a fi o creatură extrem de ciudată, surprinsă într-o pădure. Nu se cunoaşte exact locaţia, dar povestea ar fi următoarea:

O persoană se afla într-o cabană localizată în mijlocul pădurii. Afară se mai aflau nişte bărbaţi, întinşi pe o pătură pe iarbă. O persoană de sex feminin filma cu aparatul foto din telefonul ei mobil. Ulterior, după ce s-a uitat pe videoclipul filmat, ceva bizar i-a atras atenția. Deodată, dintre copacii pădurii păru să se materializeze brusc o figură umanoidă, de aproximativ 70-80 cm înălțime, care alerga şi atingea un copac cu un fel de mână. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat în continuare, de vreme ce cadru surprins nu are mai mult de 5 secunde durată.

Pe YouTube comentariile diferă de la „100% filmare realizată pe calculator” până la „e pur şi simplu un cangur care aleargă” (a fost această filmare realizată în Australia!?). Comentariul altuia mi se pare mai ciudat şi mai interesant: „Eu am o teorie personală, conform căreia extratereştrii şi alte creaturi paranormale pot fi înregistraţi doar de camere video realizate înainte de 1986 şi doar când acestea sunt defocalizate”.

E un animal, iar şi-a bătut joc cineva de noi sau poate că e chiar o creatură paranormală?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock