Text dintr-o revistă veche: „În urmă cu peste 100.000 de ani, o navă cosmică de pe steaua Epsilon a sosit în Antarctica. Urmaşii vizitatorilor spaţiali au construit şi s-au adaptat în baze subterane antarctice”


Imagine generata de Microsoft AI

Iată ce text am întâlnit într-o revistă mai veche:

* Într-o perioadă încă nelămurită, probabil cu peste o sută de mii de ani în urmă, de pe Epsilon Bootis probabil, un astru aflat la mare depărtare de sistemul nostru solar, a sosit pe Pământ o expediție. Locuitorii acelei planete erau pe atunci mai evoluați decât semenii lor de pe Pământ. Nava cosmică de pe Epsilon a ajuns pe Terra în Antarctica.

* Ciocnindu-se de munții de gheață, nava s-a defectat. Posibilitatea de întoarcere era exclusă. Epsiloniștii – ca să-i numim așa – neobișnuiți cu temperaturi atât de scăzute, erau sortiți pieirii dacă n-ar fi avut norocul să găsească pe neașteptate un gheizer cu apă fierbinte care făcea temperatura mai suportabilă; împrejurul gheizerului foiau animale, creșteau plante.

* Timp de aproape o generație, cei coborâți din Cosmos, au lucrat din plin, au construit tot felul de tuneluri, în care și-au amenajat un adevărat orășel, și-au ridicat un imens acoperiș, dotat cu luminatoare care să mențină temperatura constantă.

* După mii și mii de ani, urmașii lor, trăind în condiții grele, izolați de restul Pământului, au degenerat, au pierdut cunoștințele străbunilor lor. Din generație în generație a rămas doar mitul strămoșilor care au coborât din cer, nava cosmică fiind privită ca un fel de altar.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock