Garda Naţională a SUA foloseşte militari giganţi de cel puţin 2,5 metri înălţime!? Ce fiinţe sunt acestea?


În anul 2014, în SUA a avut loc un eveniment tragic cunoscut sub numele de „revolta de la Ferguson”. Evenimentul declanşator al acestei revolte a fost uciderea lui Michael Brown, pe 9 august 2014 în Ferguson, Missouri, acest lucru cauzând indignare și mișcări de stradă vehemente din partea populației locale, care i-a acordat un caracter rasist. Michael Brown, un tânăr afro-american de 18 ani, a fost împușcat de poliție, fără a fi înarmat și în timp ce se deplasa pe stradă.

Conform poliției, acțiunea represivă s-a datorat faptului că Brown ar fi încercat să agreseze un polițist și să îl dezarmeze. Pentru a contracara revoltele care au avut loc în oraș, autoritățile locale au impus, la început restricții de circulație, ca apoi, după câteva zile, să solicite intervenția Gărzii Naționale.

Totuşi, într-un videoclip care circulă pe Internet de cel puţin 2 ani, putem vedea ceva extrem de bizar: mai mulţi militari ai Gărzii Naţionale ai SUA participă la o operaţiune de restabilire a ordinii sociale în Feguson (la un magazin), însă unul din militari e cu adevărat gigantic, aproape dublu faţă de ceilalţi din jur! Priviţi ce înalt e militarul-gigant faţă de maşină.

Iată şi mărturia unui martor de atunci: „Locuiesc la 2 străzi de acest magazin, în noaptea când a fost incendiat. Eu am 1,95 cm înălţime şi îmi amintesc că treceam cu maşina pe acolo şi am fost abordat de 5 militari, însă unul din ei era cu adevărat gigant! Avea cel puţin 2,5 metri înălţime (…) Nu ar fi fost nimic, dacă ceva mai târziu în acea noaptea, nu aş mai fi fost abordat de încă 3 militari, dintre care unul era la fel de uriaş ca primul. Cei doi militari giganţi erau diferiţi, deoarece am vorbit cu ambii. Mulţumesc că aţi postat acest videoclip, întrucât cei din familia mea cred că sunt nebun”.

Unii conspiraţionişti spun că e vorba de „Raphaim, descendenții Nephilim din Biblie, îngerii căzuți din ceruri care s-au împerecheat cu femeile de pe Pământ. Pe măsură ce se apropie tot mai mult sfârşitul lumii, vălul care îi protejează în dimensiunea Pământului se ridică şi, în curând, ei se vor manifesta fizic peste tot pământul”.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO