Există un satelit „misterios” care e programat să se prăbuşească pe Pământ peste 8 milioane de ani! El va avea un mesaj important de transmis viitorilor locuitori ai acestei planete…


LAGEOSȘtiați că există un satelit care orbitează planeta noastră și care este programat să se prăbușească pe Pământ peste 8 milioane de ani? Misiunea sa vă poate surprinde…

NASA a creat sateliţii LAGEOS (Laser Geodynamics Satellites), care sunt practic sateliți științifici ce studiază planeta noastră. Un satelit orbitează Pământul, astfel încât să poată fi văzut de la mai multe stații de la sol din întreaga lume.

Un satelit LAGEOS este frumos ca şi design. Sonda spaţială este compusă din sfere acoperite cu aluminiu, cu diametru de 60 cm, şi are 426 de retroreflectoare sub formă cubică, ceea ce face ca satelitul să arate efectiv ca o minge gigantică de golf. LAGEOS nu are senzori sau electronică de bord și nu este controlat din punct de vedere al atitudinii.

Staţiile de la sol care monitorizează un satelit LAGEOS se află situate în Statele Unite, China, Franța, Polonia, Italia, Japonia, Australia, Mexic si Peru. Dar, ce face atât de important un satelit ca acesta? Ei bine, satelitul este setat să aterizeze forțat pe planeta noastră în 8 milioane de ani, transportând un mesaj special pentru locuitorii care vor trăi pe planeta noastră în viitorul îndepărtat. Mesajul purtat de LAGEOS va prezenta trei hărți diferite ale Pământului: una care are o vechime de 268 de milioane de ani, una care prezintă cum arată Pământul astăzi și o altă hartă care preconizează modul în care planeta noastră va arăta în viitor.

Dar cine va locui planeta noastră în 8 milioane de ani? Oamenii? Extratereștrii? Sau viața va înceta să mai existe pe planeta Pământ? Să ne imaginăm că civilizaţia modernă actuală va sfârşi pe Terra, aşa cum s-a mai întâmplat probabil şi în trecutul îndepărtat. O civilizaţie inteligentă viitoare, diferită de a noastră, va găsi peste 8 milioane de ani acest mesaj transmis de LAGEOS. Ce va crede oare? Dar, mai bine să ne întrebăm dacă nu acelaşi rol îl are şi misteriosul satelit „Black Knight”, care se spune că ar orbita Pământul de 13.000 de ani… (vedeţi articolul E adevărat că misteriosul satelit “Black Knight” supraveghează Pământul de 13.000 de ani? Este el acelaşi cu “nava spaţială Pakal” a mayaşilor? De pe el a recepţionat Tesla în 1899 celebrele semnale radio spaţiale?).

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO