După moarte, o parte dintre noi vom ajunge pe planeta Marduk, ce are 60 de miliarde de locuitori şi e situată într-un univers paralel! Ea este parcursă de un fluviu imens şi e mărginită de munţi înalţi… Misterios!


planeta MardukOare cum arată lumea de dincolo, adică acolo unde vom ajunge după ce vom muri? Există un grup de ezoterişti, care formează Grupul Fluviului Timpului şi care susţin că, după moarte, am evolua pe o planetă numită Marduk, situată pe al treilea plan de existenţă (ar fi şapte cu totul). Această planetă ar număra 60 de miliarde de indivizi, originari din lumi diferite: locuitori de pe Terra şi de pe alte planete, decedaţi, dar şi entităţi venind din lumi paralele cu lumea noastră!

Planeta Marduk ar fi parcursă de un fluviu care o înconjoară (ceea ce, după legile noastre fizice terestre, ar fi imposibil) şi mărginită de munţi înalţi. Este motivul pentru care e numită ,,Lumea Fluviului”. Deplasările se fac aici cu ajutorul gândului sau cu mijloace mecanice, dar este interzis să treci munţii… Iată care sunt condiţiile de existenţă de pe Marduk, conform unor relatări primite de la cei decedaţi de către mediumi:

* Acolo există posibilitatea, în comparaţie cu noi, care contemplăm un peisaj frumos sau admirăm un apus de soare, să se vadă în plus şi entităţile care fac parte din ele. Aceste entităţi pot fi fiinţe de înalt nivel, spirite ale naturii, pitici şi, foarte rar, animale frumoase şi plante. Când noi, aici, pe pământ, mergem la un izvor cu ape tămăduitoare, acolo, pe Marduk, se vede nu doar izvorul, ci şi entităţile care-i dau apei această forţă benefică.

* Unii zic că această planetă Marduk s-ar putea afla în galaxia noastră, ceea ce ar fi desigur aberant, pentru că această planetă, după chiar principiul lumii de dincolo, este situată într-un univers care scapă total legilor noastre fizice.

Trebuie, să recunoaştem că universul planetei Marduk te duce cu gândul la o povestire ştiinţifico-fantastică. Totuşi mesajele sunt întru totul reale. E un paradox greu de admis… Descrierii planetei Marduk i s-a reproşat anume că ar corespunde cu un roman scris în anii ’70 de către un celebru autor de science-fiction, Philip Jose Farmer. Este vorba despre seria Fluviului, care poate fi procurată în colecţii de buzunar.


Lasă un comentariu