Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Conform acestei profeţii vechi de peste 70 de ani, Pământul iese din „zona a 13-a de întuneric” şi intră într-o zonă cu „unde extraordinare de electricitate cosmică”


Uitați de profeți celebri precum Nostradamus. Ați auzit povestile lor, mai mult decât probabil, de câteva ori până acum. Luați un tip mai puțin cunoscut, ca de exemplu Peter Konstantinov Deunov.

Acesta a fost un om interesant. Născut în Bulgaria cu câteva decenii înainte de secolul al XX-lea, Deunov a studiat teologia și medicina, precum și mai multe practici spirituale. Deunov a fost văzut că fiin un mare profesor spiritual; în 1900 el a înfiinţat „Marea Frăţie Albă”, pentru a disemina informații celor care doresc să asculte de ocultism. Deunov și-a luat pseudonimul de „Beinsa Duono”, făcând o serie de profeţii, inclusiv cea din 1944, despre care vom discuta în acest articol, în care se spune că Epoca Vărsătorului este aproape.

Aşadar, iată profeţia:

„De-a lungul timpului, conștiința omului a parcurs o perioadă de obscuritate foarte lungă. Această fază pe care hindușii o numește „Kali Yuga” se află pe punctul de a se încheia. Ne aflăm astăzi la granița dintre două epoci: cea a lui Kali Yuga și cea a Noii Ere în care intrăm.

O îmbunătățire treptată se produce deja în gândurile, sentimentele și actele oamenilor, dar toată lumea va fi în curând subjugată focului divin, care îi va purifica și îi va pregăti în ceea ce privește Era Nouă. Astfel, omul se va ridica la un nivel superior de conștiință, indispensabil pentru intrarea sa în Viața Nouă. Asta înseamnă „Înălțarea”.

Mai multe decenii vor trece înainte ca acest Foc să vină, ceea ce va transforma lumea prin aducerea unei noi morale. Acest val imens vine din spațiul cosmic și va inunda întregul Pământ. Toți cei care încearcă să se opună vor fi transferați în altă parte.

Deși locuitorii acestei planete nu se găsesc la același nivel de evoluție, noul val va fi resimțit de fiecare dintre noi. Și această transformare nu numai că va atinge Pământul, ci și ansamblul întregului Cosmos.

Cel mai bun lucru pe care omul îl poate face acum este să se întoarcă spre Dumnezeu și să se îmbunătățească în mod conștient, să-și ridice nivelul de vibrație, astfel încât să se găsească în armonie cu valul puternic care îl va îndruma în curând.

Focul despre care eu vorbesc, şi care însoțește noile condiții oferite planetei noastre, va intineri, purifica, reconstrui totul: materia va fi rafinată, inimile voastre vor fi eliberate de suferință, necazuri, incertitudine și vor deveni luminoase. Totul va fi îmbunătățit; gândurile, sentimentele și actele negative vor fi consumate și distruse.

Tot ceea ce este în jurul tău se va prăbuși și va dispărea în curând. Nimic nu va mai rămâne din această civilizație, nici din perversitatea ei; Întregul pământ va fi zdruncinat și nu va rămâne nicio urmă a acestei culturi eronate care menține oamenii sub jugul ignoranței. Cutremurele nu sunt doar fenomene mecanice, scopul lor este și să trezească intelectul și inima oamenilor, astfel încât aceștia să se elibereze de erorile și poftele lor și să înțeleagă că ei nu sunt singurii din Univers.

Sistemul nostru solar traversează acum o regiune a Cosmosului în care o constelație care a fost distrusă și-a lăsat amprenta, praful. Această trecere a unui spațiu contaminat este o sursă de otrăvire, nu numai pentru locuitorii Pământului, ci pentru toți locuitorii celorlalte planete ale galaxiei noastre. Numai Soarele nu este afectat de influența acestui mediu ostil. Această regiune este numită „a treisprezecea zonă”; alţii o numesc, de asemenea, „zona contradicțiilor”. Planeta noastră a fost închisă în această regiune de mii de ani, dar în cele din urmă ne apropiem de ieșirea din acest spațiu al întunericului și suntem pe punctul de a ajunge la o regiune mai spirituală, în care trăiesc ființe mai evoluate”.


Lasă un comentariu