Deşi politicienii progresişti, „experţii medicali” şi mass-media globalistă prevedeau un „dezastru sanitar” în statul Texas după ridicarea restricţiilor pe 10 martie 2021, după mai mult de 2 săptămâni, numărul cazurilor de C-O-V-I-D din Texas scade vertiginos


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Statul american Texas este condus de un republican, Greg Abbott, care la începutul lui martie 2021 anunţa că până pe 10 martie va avea loc o redeschidere cu 100%, prin eliminarea restricţiilor şi a obligaţitivităţii impunerii măştilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Mass-media oficială (în special cea progresisto-globalistă) prezicea atunci că în Texas va avea loc o „catastrofă sanitară”, iar preşedintele Joe Biden a etichetat această mișcare drept o „gândire neanderthaliană”. Ce s-a întâmplat de atunci până azi? Care a fost realitatea? Ei bine, cazurile de COVID-19 din Texas au scăzut la un nivel record, în timp ce spitalizările sunt cele mai mici din octombrie 2020.

Să vedem care au fost reacţiile politicienilor de stânga, a comentatorilor și a mass-mediei globaliste din SUA cu privire la măsura guvernatorului republican de Texas, de la începutul lui martie 2021:

„Vanity Fair” scrie următorul titlu „Guvernatorii republicani sărbătoresc aniversarea COVID cu un plan îndrăzneț pentru a ucide alți 500.000 de americani”.
– Guvernatorul democrat (progresist) al Californiei, Gavin Newsom, afirmă că decizia guvernatorului de Texas este „absolut nesăbuită”.
– Dr. Fauci, şeful campaniei americane de luptă împotriva Covid, avertiza că „este inexplicabil de ce ai vrea să te retragi acum”.
– Michael Osterholm, expert în virusuri, a declarat pentru CNN: „Se merge în gura monstrului”.
– Politicianul progresist Beto O’Rourke a spus că decizia este o „mare greșeală” și „un cult al morții”.
– Ziaristul Kurt Eichenwald îl acuză pe Abbott că a luat o decizie „criminală”.
– Preşedintele Joe Biden spune că decizia de a redeschide Texasul este o formă de „gândire neanderthaliană”.

Acestea reprezintă doar o mică selecţie din reacții similare care au avut loc în mass-media globalistă și în rândul politicienilor, cu privire la redeschiderea Texasului la începutul lunii martie 2021. Și toți s-au înșelat complet. Acest lucru arată încă o dată ipocrizia şi manipularea unor politicieni şi a unei părţi din mass-media.

După cum arată documentele de pe Daily Mail, rata de teste pozitive anti Covid în Texas a ajuns la cel mai scăzut nivel din toate timpurile – 5,27%, în timp ce spitalizările au scăzut la cel mai mic nivel din octombrie 2020, potrivit ultimelor date oficiale.

Cu alte cuvinte, ridicarea restricţiilor nu a dus la catastrofa de sănătate prezisă de toți „experții”, ci s-a întâmplat de fapt contrariul. Politicile de isterie, de frică, de închidere (lock down) nu fac şi nu vor face niciodată bine societăţii umane; măsurile sanitare trebuie luate doar gradual şi doar în anumite focare / colectivităţi în care se constată periculozitatea unei anumite boli.


Lasă un comentariu