Deşi politicienii progresişti, „experţii medicali” şi mass-media globalistă prevedeau un „dezastru sanitar” în statul Texas după ridicarea restricţiilor pe 10 martie 2021, după mai mult de 2 săptămâni, numărul cazurilor de C-O-V-I-D din Texas scade vertiginos


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Statul american Texas este condus de un republican, Greg Abbott, care la începutul lui martie 2021 anunţa că până pe 10 martie va avea loc o redeschidere cu 100%, prin eliminarea restricţiilor şi a obligaţitivităţii impunerii măştilor în contextul pandemiei de coronavirus.

Mass-media oficială (în special cea progresisto-globalistă) prezicea atunci că în Texas va avea loc o „catastrofă sanitară”, iar preşedintele Joe Biden a etichetat această mișcare drept o „gândire neanderthaliană”. Ce s-a întâmplat de atunci până azi? Care a fost realitatea? Ei bine, cazurile de COVID-19 din Texas au scăzut la un nivel record, în timp ce spitalizările sunt cele mai mici din octombrie 2020.

Să vedem care au fost reacţiile politicienilor de stânga, a comentatorilor și a mass-mediei globaliste din SUA cu privire la măsura guvernatorului republican de Texas, de la începutul lui martie 2021:

„Vanity Fair” scrie următorul titlu „Guvernatorii republicani sărbătoresc aniversarea COVID cu un plan îndrăzneț pentru a ucide alți 500.000 de americani”.
– Guvernatorul democrat (progresist) al Californiei, Gavin Newsom, afirmă că decizia guvernatorului de Texas este „absolut nesăbuită”.
– Dr. Fauci, şeful campaniei americane de luptă împotriva Covid, avertiza că „este inexplicabil de ce ai vrea să te retragi acum”.
– Michael Osterholm, expert în virusuri, a declarat pentru CNN: „Se merge în gura monstrului”.
– Politicianul progresist Beto O’Rourke a spus că decizia este o „mare greșeală” și „un cult al morții”.
– Ziaristul Kurt Eichenwald îl acuză pe Abbott că a luat o decizie „criminală”.
– Preşedintele Joe Biden spune că decizia de a redeschide Texasul este o formă de „gândire neanderthaliană”.

Acestea reprezintă doar o mică selecţie din reacții similare care au avut loc în mass-media globalistă și în rândul politicienilor, cu privire la redeschiderea Texasului la începutul lunii martie 2021. Și toți s-au înșelat complet. Acest lucru arată încă o dată ipocrizia şi manipularea unor politicieni şi a unei părţi din mass-media.

După cum arată documentele de pe Daily Mail, rata de teste pozitive anti Covid în Texas a ajuns la cel mai scăzut nivel din toate timpurile – 5,27%, în timp ce spitalizările au scăzut la cel mai mic nivel din octombrie 2020, potrivit ultimelor date oficiale.

Cu alte cuvinte, ridicarea restricţiilor nu a dus la catastrofa de sănătate prezisă de toți „experții”, ci s-a întâmplat de fapt contrariul. Politicile de isterie, de frică, de închidere (lock down) nu fac şi nu vor face niciodată bine societăţii umane; măsurile sanitare trebuie luate doar gradual şi doar în anumite focare / colectivităţi în care se constată periculozitatea unei anumite boli.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock