Conspiraţia Proxima Centauri: oamenii de ştiinţă care lucrează cu NASA ştiu că extratereştrii se află pe cea mai apropiată exoplanetă faţă de Terra! Însă ei ne spun acest lucru treptat, pentru a ne obişnui cu ideea…


exoplaneta-proxima-centauri-2În luna august 2016, vorbeam despre o ştire foarte interesantă – Breaking news – o descoperire şocantă a astronomilor! Se pare că ei au găsit o planetă foarte asemănătoare cu Pământul, care orbitează cea mai apropiată stea faţă de Soare – Proxima Centauri! – şi anume despre faptul că astronomii au anunţat că au descoperit o exoplanetă asemănătoare Pământului, orbitând steaua sa la o distanță care ar putea favoriza viața.

Exoplaneta orbitează o stea celebră, numită Proxima Centauri, ce face parte din sistemul de stele Alpha Centauri, şi care este cea mai apropiată stea faţă de noi, aflându-se la doar 4,2 ani-lumină distanţă, adică la aproximativ 271.000 de ori distanța dintre Pământ şi Soare.

Foarte interesant îl reprezintă faptul că din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă vorbesc cu entuziasm despre viaţa care s-ar găsi pe această planetă, deşi distanţa până acolo e enormă şi nu s-ar putea face decât nişte speculaţii. Cu aparatura şi tehnologia actuală, oamenii de ştiinţă n-au de unde şti că acolo s-ar afla viaţă. De ce par toţi atât de siguri!? Ultimul pe listă este un fost astronaut NASA, pe nume Chiao, care crede că descoperirea exoplanetei din jurul lui Proxima Centauri ar putea reprezenta un pas foarte important în a demonstra faptul că noi nu suntem siguri în acest Univers.

Declaraţia fostului astronaut NASA mi se pare şocantă şi ar arăta faptul că acesta ar şti mai multe decât poate să spună. Există într-adevăr extratereştri pe planeta ce orbitează cea mai apropiată stea faţă de Pământ!? Ce se ştie şi nu se spune public?

Gândul îmi zboară, bineînţeles, la filmul SF „Avatar” din 2009, al cărui acţiune se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul Alpha Centauri, în care oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural. Regizorul fimului, James Cameron, spune că ideea filmului i-a venit în anul 1996. Eu cred că, ţinând cont de faptul că Hollywood-ul se află sub influenţa Ocultei Mondiale, regizorul canadian a primit nişte informaţii secrete despre faptul că în jurul celei mai apropiate stele faţă de Pământ s-ar găsi o civilizaţie extraterestră. Acest lucru se ştie demult, dar nouă ni se prezintă informaţiile treptat, pentru a nu fi şocaţi şi a ne obişnui cu ideea…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Conspiraţia Proxima Centauri: oamenii de ştiinţă care lucrează cu NASA ştiu că extratereştrii se află pe cea mai apropiată exoplanetă faţă de Terra! Însă ei ne spun acest lucru treptat, pentru a ne obişnui cu ideea…”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO