Australia se transformă treptat într-un stat totalitar? Intervenţii dure ale poliţiei şi căderi ale Internetului au avut loc în ultima perioadă în regiuni din Australia


Din păcate, în lume se pare că, odată cu criza dată de pandemia de coronavirus, se instalează treptat o guvernare autocratică în unele state care până în prezent păreau a avea o democraţie solidă. Ca, de exemplu, Australia, unde s-au impus populaţiei restricţii dure în numele luptei împotriva Covid-19.

Astfel, în ultima perioadă au loc demonstraţii a cetăţenilor în Melbourne (un oraş important din Australia), mitinguri care sunt reprimate destul de violent de forţele de ordine, care trag cu gloanţe de cauciuc şi tunuri cu apă direct în manifestanţi.

Asta nu e tot. Se pare că în ultimele zile au avut loc mai multe întreruperi de Internet în zona Melbourne. Acestea sunt absolut întâmplătoare sau e o acţiune coordonată pentru ca să nu se mai transmită live acţiunile dure ale poliţiei? Dacă ultima ipoteză ar fi adevărată, atunci ar fi un lucru extrem de grav, semănându-se din ce în ce mai mult cu acţiunile dictatoriale din Coreea de Nord.


Lasă un comentariu