Opinie: „Australia devine din ce în ce mai comunistă şi securistă! Trebuie să avem grijă ca restul lumii să nu se infecteze!”


Ceea ce au visat Lenin, Marx şi Stalin se pare că e în pericol să se instaureze astăzi în întreaga lume: un regim de tip comunism, la nivel global. Şi nu, nu e nicio teorie a conspiraţiei – este pur şi simplu realitatea cruntă, pe care unii dintre noi refuză să o vadă.

Utaţi-vă la ce se întâmplă în zilele acestea în Australia, stat până mai ieri democratic, dar care se transformă treptat într-o nouă Coreea de Nord. Acolo, cetăţenii sunt arestaţi dacă plănuiesc să iasă la demonstraţii şi scriu acest lucru pe reţelele de socializare. Acolo, mass-media este restricţionată în a prezenta revoltele oamenilor; acolo, conform unei noi legi (Surveillance Legislation Amendment Identify and Disrupt Bill), poliţia nu doar că-şi supraveghează cetăţenii, dar şi poate gestiona sau prelua conturile on-line ale oamenilor, ştergându-le postări contrar „politicii oficiale”. Acolo, drepturile de călătorie sunt drastic limitate, în numele luptei împotriva pandemiei. Aşadar, în Australia, dreptul la opinie, dreptul de a protesta, dreptul de a călători, dreptul la intimitate – toate acestea par a dispare foarte uşor.

Ce drepturi neatinse mai au oamenii? Dreptul la proprietate privată? Nu vă faceţi griji, şi asta va fi luată, pentru că aşa cum ne ameninţa globalistul Klaus Schwab, prin Forumul Economic Mondial, până în 2030 „nu veţi mai avea nimic şi veţi fi fericiţi” (sic!!).

Revenind la Australia… citind grozăviile care se întâmplă în această ţară devenită pseudo-democrată, autocrată, mă întreb dacă nu cumva autorităţile de acolo au citit de tehnicile folosite de Direcţia Generală a Securităţii Poporului, adică Securitatea (poliţie politică), instituţie de forţă înfiinţată după venirea comuniştilor din România la putere. Atunci, securiştii te puteau aresta dacă aveai de gând să participi la manifestaţii împotriva orânduirii sociale, exact cum se întâmplă în Australia.

Oamenii din întreaga lume trebuie să conştientizeze ce se întâmplă în Australia în zilele acestea, pentru că există pericolul ca acest model comunist / securist să se întindă în întreaga lume.


Lasă un comentariu