„Ascensiunea lui Jupiter” – filmul în care Hollywood-ul ne dezvăluie adevărul interzis despre reptilienii Anunnaki


Blockbusterul „Ascensiunea lui Jupiter” („Jupiter ascending” – titlu original), a apărut în anul 2015. Acţiunea filmului este următoarea: „Jupiter Jones nu s-a născut sub o stea norocoasă. Slujba pe care o are momentan nu este una ideală: curăţă toalete. Intrarea în scenă a lui Caine, fost războinic interplanetar va schimba totul. Sosit pe Pământ pentru a o găsi, acesta îi mărturiseşte că ea este în realitate moştenitoarea planetei care a aparţinut pe vremuri unei familii regale extraterestre. Cu ajutorul său, Jupiter va trebui să fie la înălţimea amprentei sale gentice şi să îşi accepte destinul, acela de a deveni stăpâna Universului. Însă Balem, fiul cel mare al dinastiei Abrasax este decis să pună stăpânire pe planetă”.

Chiar dacă pare a fi un simplu subiect SF, adevărul e mult mai complex. Precum aflăm din film, una dintre cele mai puternice dinastii din Univers domneşte de milenii. După moartea celei care a condus totul, ucisă se pare de unul dintre cei trei moştenitori – Balem, Kalique şi Titus -, dar nu se ştie care dintre ei până la finalul filmului, aceştia se luptă pentru a prelua puterea în Casa Abrasax. Planeta Pământ este o parte a acestei moşteniri şi pe ea cresc oameni. O mică parte dintr-o maşinărie imensă de comerţ galactic care are o singură monedă de schimb: fiinţa umană. Oamenii sunt recoltaţi precum grâul copt, doar pentru ca să fie prelucraţi într-o substanţă care prelungeşte durata vieţii. Nu întâmplător cei din Casa Abrasax trăiesc peste 14.000 de ani.

Nu ştiu cum se face, dar producătorii filmului hollywoodian par a se fi inspirat din cărţile şi articolele apărute pe Internet despre extratereştrii Anunnaki. Foarte interesant că unii din personajele filmului, Tskalikin, pare a semăna cu reprezentarea grafică a unui extraterestru reptilian, care ar fi văzut de mai mulţi martori, în timpul întâlnirilor din gradul III din ultimele decenii. Priviţi-l mai jos.

De asemenea, conform vechilor legende sumeriene, se pare că primii conducători ai aceste planete, înainte de potopul lui Noe, ar fi fost aceiaşi extratereştri Anunnaki, care ar fi trăit zeci de mii de ani. Aşadar, nu întâmplător se spune în film că „cei din Casa Abrasax trăiesc peste 14.000 de ani.”

Oare să vă mai spun încă o dată de ce Hollywood-ul promovează asemenea filme? Pentru a ne obişnui cu „subiecte interzise şi secrete”, dezvăluite de circa 30-40 de ani, şi care au fost luate în derâdere până acum că ar fi „aberaţii”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO