„Am văzut un extraterestru refrigerat, ascuns la NASA” – susţine celebrul iluzionist israelian Uri Geller


Uri Geller este un celebru iluzionist israelian; în anul 2006, Uri Geller susținea că o echipă din Armata Americană a ajuns la vizuina lui Saddam Hussein, ca urmare a informaţiilor oferite de el. La începutul anilor 1970, el a fost investigat de serviciile secrete americane care au concluzionat, potrivit unui raport declasificat, că „și-a demonstrat capacitatea de percepție paranormală într-un mod convingător și lipsit de ambiguități”.

Geller susține, de asemenea, că a lucrat cu NASA, unde a încheiat o prietenie cu astronautul Edgar Mitchell, cunoscându-l chiar şi pe Wernher von Braun – inginerul aerospațial care a lucrat la dezvoltarea tehnologiei rachetei pentru Germania nazistă, înainte de a fi recrutat de SUA la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

Aparent impresionat de abilitățile lui Geller, Von Braun l-a invitat la biroul său, unde a deschis un seif și i-a prezentat o bucată de metal foarte ciudată.

„Era uluitor, tridimensional și avea o culoare pe care nu o mai văzusem până acum”, a povestit Geller. „Am pus mâna pe el și mi-am dat seama imediat că nu era de pe această planetă. Von Braun a spus că am dreptate – și că provine dintr-un OZN prăbușit”.

La NASA, Von Braun l-a dus apoi la o clădire nemarcată, în care se afla o cameră frigorifică. Geller nu a dezvăluit exact ce se păstra acolo, dar totul era evident. „Totuși, aceasta este linia mea roșie, peste care nu pot să trec”, a spus el. „Nu pot să spun ce am văzut acolo. Dar folosește-ți imaginația. Ce ar fi putut să fie refrigerat?” E evident că Uri Geller ar fi putut vedea acolo un extraterestru refrigerat…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): Uri Geller to ‘Post’: I saw aliens with NASA, helped England in Euro 2020 / Jerusalem Post

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „„Am văzut un extraterestru refrigerat, ascuns la NASA” – susţine celebrul iluzionist israelian Uri Geller”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock