A murit împăratul ţiganilor din întreaga galaxie Calea Lactee! Chiar şi extratereştrii din alte galaxii îl jelesc…


Am avut de-a lungul timpului şi nişte clienţi de etnie ţigănească, cărora le-am prestat nişte servicii. Nu mi-am dorit acest lucru, dar am făcut nişte favoruri unui prieten. Însă mi-am blestemat zilele că am acceptat… şi asta pentru că toţi ţiganii cu care am lucrat mi-au făcut clipele de viaţă amare. Sunt neserioşi, nu-şi ţin cuvântul dat, sunt foarte răi de datorie, nu înţeleg logica, sunt scandalagii, tupeişti şi obraznici. Aşa că vă sfătuiesc din toată inima să nu faceţi în viaţa voastră afaceri cu ţiganii: veţi avea doar de pierdut.

De ce spun aceste lucruri? Pentru că de câteva zile (şi în special azi), toată mass-media din România a întrecut orice limite, odată cu moartea “regelui” Cioabă: în ţara şi în lumea asta chiar nu se mai întâmplă niciun eveniment important decât moartea unui ţigan, înmormântarea sa şi “încoronarea” altor doi? Penibilitatea a atins cote maxime zilele acestea din partea întregii mass-medii româneşti. Mă gândesc că, dacă regele Cioabă nu murea, televiziunile mureau de foame, neavând ce eveniment important să mai atragă atenţia publicului!

Aşadar, ce mi s-a părut penibil în România zilelor acestea:

1) Ce e cu moda asta de a transmite în direct înmormântări la toate televiziunile? Înmormântarea trebuie să fie un eveniment televizat excepţional, doar la marile personalităţi (de exemplu, un preşedinte, prim-ministru, un om cu adevărat genial etc.). Dar la noi, ce se întâmplă? Se transmit în direct înmormântările unor afacerişti speculanţi (vezi cazul lui Nae Nicolae din acest articol: Incredibil unde am ajuns! O întreagă naţiune jeleşte moartea unui speculant, în timp ce dispariţia patriotului Gheorghe Buzatu a trecut neobservată!) sau a unor ţigani.

2) Ce e cu circul acesta de genul “rege al ţiganilor” sau “împărat al ţiganilor”? E ca şi cum s-ar produce o subminare a puterii de stat. Dacă Cioabă a fost rege, care era regatul său, teritoriul său? Poţi fi rege doar peste un anumit teritoriu, nu peste o minoritate de oameni. Acuşi o să apară ţari ai tătarilor, regi ai lipovenilor sau împăraţi ai turcilor din România. Singurul rege adevărat român nu poate fi decât regele Mihai, deoarece acesta a fost şeful statului român până în 1947. A-i mai spune altcuiva rege înseamnă întinarea noţiunii de regalitate în general.

Ferească Dumnezeu să moară Adrian Minune sau Nicolae Guţă… cred că vom fi terorizaţi în zilele acelea doar de ştiri cu maneliştii!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO