Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Al Bielek, un militar din „Experimentul Philadelphia”, ar fi făcut o călătorie în viitor, în anul 2749, unde ne vorbeşte despre incredibilii „Creatori de aripi”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankMulţi dintre voi aţi auzit de celebrul experiment Philadelphia (găsiţi mai multe despre el în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/experimentul-philadelphia-sau-miraj-cel-mai-celebru-experiment-de-teleportare/). În 1943, o navă militară americană, în cadrul unui experiment militar secret, ar fi dispărut pentru o mică perioadă din timp, împreună cu echipajul său. Unii au spus că nava s-ar fi teleportat în spaţiu, alţii că ar fi realizat o călătorie în timp. Al Bielek, unul din militarii din 1943 prezenţi pe acea navă, declară că, în timpul acelui experiment, ar fi făcut o călătorie în timp din 1943 în 2137, pentru ca apoi să ajungă în anul 2749. După ce ar fi stat acolo 2 ani, Al Bielek ar fi fost trimis înapoi în timpurile noastre, până în anul 1983.

Bielek vorbeşte într-un amplu interviu despre călătoria sa din viitor din anul 2749. El spune că atunci Pământul va fi condus de aşa-zişii „Wingmakers”, adică „Creatorii de aripi”, o inteligenţă artificială super avansată. „Creatorii de aripi” sunt oameni modificaţi genetici, rezultaţi după 500 de ani de inginerie genetică. Ei sunt perfecţi, extrem de inteligenţi şi atractivi, fiind „stăpânii” călătoriilor în timp.

Problema principală, conform acestor oameni modificaţi genetici, ar fi aceea că ei ajuns, prin intremediul călătoriilor în timp, în anul 3000 şi au observat că toată viaţa de pe Pământ a dispărut. Ei nu-şi explică cum s-a întâmplat acest lucru, dar problema rezidă undeva din perioada anilor 2000-2025. Atunci, multe lucruri s-au întâmplat pe Pământ, printre care şi invazia extratereştrilor malefici carnivori (o fi vorba de reptilieni?).

Bielek ne mai descrie şi cum arată societatea anului 2749 pe Pământ: toate oraşele sunt zburătoare, fiind construite cu ajutorul tehnologiei anti-gravitaţiei, iar întreaga societate e condusă de computere.

Interesant, nu?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu