Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O ipoteză şocantă: extratereştrii sau fiinţele demonice se află infiltraţi printre oameni, controlându-le trupurile! „Intruşii” controlaţi de extratereştri/demoni s-ar găsi chiar şi la niveluri înalte


extraterestri 11În mai multe articole de pe acest site, am vorbit despre câteva cazuri de aşa-zise „răpiri extraterestre”. Unii martori care susţin că au fost răpiţi, cred că există entităţi străine răuvoitoare, capabile de a pretinde în mai multe moduri că sunt fiinţe umane. Dacă aşa stau lucrurile, atunci ar putea fi foarte dificil să determini cine este un infiltrat în societatea umană şi lucrează împotriva dominaţiei umane de pe planetă.

O femeie a susţinut că, în timpul experienţei ei, şi-a văzut soţul trăgând-o afară din maşină şi ispitind-o să îl urmeze spre o navă ce îi aştepta şi că acolo erau trei fiinţe pe care ea trebuia să le vadă. În acelaşi timp, ea părea să simtă că răpitorul ei era o entitate străină, care a luat „forma” soţului ei, în timp ce acesta era ţinut în automobilul din care ea a fost scoasă cu forţa.

O altă femeie, în timpul întâlnirii ei cu extratereştrii, l-a văzut pe însoţitorul ei înconjurat de o lumină neobişnuită, şi apoi l-a văzut comportându-se într-o manieră stranie, ca şi cum era posedat de ceva. Apoi, la fel de straniu şi-a revenit.

Într-un alt caz, o altă femeie descria răpirea corpului ei astral, care a fost scos oarecum din corpul ei fizic de către extratereştri şi pus într-un fel de recipient, probabil pe o navă extraterestră. Ea şi-a dat seama că o altă fiinţă a preluat controlul asupra corpului ei (un aşa-numit „intrus”) şi corpul ei, care era acum controlat de extratereştri, îşi continua activitatea zilnică obişnuită. A durat o perioadă de timp până şi-a recăpătat controlul asupra corpului ei.

Există şi o ipoteză că fiinţe demonice au omorât oameni (scoţându-le sufletul sau spiritul, ori ambele) şi apoi au preluat controlul total asupra corpurilor lor, acest lucru funcţionând în prezent şi la niveurile înalte ale guvernului. Desigur, dacă acest lucru ar fi adevărat, ar fi foarte greu de demonstrat. Ar fi asemenea amestecării grâului cu neghina, în care „neghina” (extratereştrii) se amestecă foarte uşor cu societatea umană şi ar putea fi foarte dificil de deosebit extratereştrii de oameni, cu excepţia cazului dacă s-ar folosi un experiment tehnic ce ar putea determina dacă corpul are suflet uman sau nu.


Lasă un comentariu