Site de secrete, stiinta si metafizica

O ipoteză ciudată, dar nu şi imposibilă: avionul malaiezian dispărut (Zborul 370) ar fi putut fi lovit de un meteorit! V-am avertizat de anul trecut că prea mulţi meteoriţi cad pe planeta noastră…

6 29

avion lovit de meteoritSpuneam în articolul de ieri despre avionul malaiezian dispărut de câteva zile – Zborul 370 (Avionul malaiezian dispărut ar fi putut fi doborât de forţele oculte care se opun dezvoltării automobilului electric! 20 de angajaţi ai unei companii high-tech orientată spre “energia verde” se aflau în acel avion blestemat!) că acesta ar fi putut fi doborât de o rachetă trasă de forţe care sunt împotriva unei companii care produce tehnologii pentru “energia verde”. De data aceasta, vin cu o altă ipoteză, foarte puţin probabilă, dar, de dragul unui joc al minţii v-o aduc la cunoştinţă. Dacă acest avion a fost lovit de un meteorit?

Din datele avute până în prezent, ultimele acţiuni ale piloţilor aeronavei civile au fost acelea de întoarcere bruscă a bolidului. Cu ce scop? Parcă ar fi evitat ceva. Putea fi un OZN, putea fi o rachetă, putea fi chiar un meteorit. Piloţii aeronavei ar fi observat în ultimul moment acel obiect şi atunci au luat o măsură disperată de încercare a evitării impactului… lucru care probabil că nu le-a ieşit.

Există un articol interesant publicat în iulie 1997 înScientific American despre posibilitatea ca un meteorit să lovească un avion. Părerile sunt împărţite cu privire la acest subiect. De exemplu, Gerrit Verschuur, un astrofizician american consideră că un asemenea eveniment este extrem de improbabil. Oricum, probabilităţile sunt foarte dificil de estimat; ştim, de exemplu, că 4 sau 5 automobile au fost lovite de meteoriţi în ultimii zeci de ani. Pe de altă parte, David Morrison, specialist în cadrul NASA crede că este posibil ca un meteorit să lovească un avion comercial, deşi recunoaşte că probabilitatea unui asemenea eveniment este scăzută. “Totuşi, adaugă specialistul, întrucât un avion comercial îşi petrece mai mult timp pe pământ decât în aer, există o mai mare probabilitate ca un avion să fie lovit de un meteorit, atunci când se află parcat pe aeroport, decât când se află în aer.”

Aşadar, deşi şansele sunt extrem de mici, evenimentul lovirii unui avion de către un meteorit nu este şi imposibil. Totuşi, în ultima perioadă a crescut numărul de meteoriţi, şi asteroizi care cad pe Pământ. Aşa cum arătam într-un articol din februarie 2013, din ce în ce mai multe corpuri cereşti se prăbuşesc pe Pământ: dacă în 2005, avem doar 463 de evenimente, în 2010, 951 de evenimente, în anul 2013 am ajuns la 3.551 de prăbuşiri de corpuri cereşti! Iar în primele 2 luni din 2014 şi în primele 9 zile din luna martie avem deja 637 de evenimente (conform datelor oferite de Societatea Americană de Meteoriţi, vezi linkul AICI).

Am găsit pe Internet opinia unui cititor pe Internet, care asculta o emisiune radio de conspiraţii; acolo, un pilot de avion, ce a intrat în legătură telefonică, spunea că atât el cât şi colegii săi au văzut în noaptea de vineri spre sâmbătă dimineaţă (8 martie 2014, când a avut loc incidentul dispariţiei avionului malaiezian), o mulţime de meteoriţi, mai mulţi ca niciodată. Unul dintre piloţi chiar a spus că un meteorit s-a aflat la doar 25 de kilometri de avionul său.

Să se fi fost lovit de un meteorit acest zbor blestemat 370? Vă spun încă o dată: e doar o ipoteză şi e bine să-i dăm şanse şi ei, oricât de imposibilă ar părea ea la prima vedere…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie