Noi dezvăluiri despre secta Illuminati: doar 5.000 de oameni îi ştiu secretele, iar ea controlează toate firmele de petrol din lume

9.883 vizualizari

Illuminati 112John Todd, un fost membru al maleficei organizaţii Illuminati, ne face câteva afirmaţii despre această Illuminati (deşi multe lucruri se cunosc deja):

Illuminati este o organizaţie luciferică, iar cei din familia Rotschild sunt conducătorii ei. În aceasta organizaţie se pot întâlni francmasoni, comunişti şi membri ai altor asociaţii. Această organizaţie este răspândită foarte departe. Este vorba de politică şi de finanţe şi există teza creării unui guvem mondial unitar. Această organizaţie va face totul pentru a da naştere acestui guvern mondial şi ia în calcul chiar al treilea război mondial. Ea se numeşte ‘iluminaţii’. Cuvântul înseamnă: ‘Purtătorii de lumină ‘…

Dacă un mare vrăjitor este întrebat cine este cea mai puternică vrăjitoare din lume, atunci va da răspunsul: Ruth Carter Stapleton, sora fostului preşedinte al SUA, Jimmy Carter. Eu nu ştiu dacă Jimmy Carter face parte dintre francmasoni. Dacă în SUA eşti politician, atunci de obicei eşti şi francmason, deoarece astfel se pătrunde în cercurile politice. De la preşedintele Wilson, în Primul Război Mondial, nu a existat niciun preşedinte care să nu fi făcut parte dintre iluminaţi, în afară de Eisenhower, iar el era controlat de aceştia. Pe lume există aproximativ cinci mii de oameni care au o înţelegere mai profundă despre iluminaţi. Pentru aceştia lucrează milioane de oameni. Ceva asemănător se întâmplă şi la francmasoni. Numai aceia care sunt în al 33-lea grad al ritului scoţian au şi ştiinţa. Ceilalţi nu au cunoştinţele.

Lor (iluminaţilor) le aparţin marile societăţi producătoare de benzină din lume: acestora le aparţin toate marile case de expediţii şi nouăzeci la sută dintre marile magazine. Toate casele de marcat electronice din SUA sunt legate la un computer gigant în Dallas (Texas), care se numeşte ‘ The Beast ‘(Fiara). La rândul lui, acesta este legat cu alte două computere în Bruxelles si Amsterdam, care sunt numite tot The Beast.”