O teorie revoluţionară: nu a existat decât un singur război mondial (şi nu două), care a început în 1914 şi s-a terminat în 1945. Scopul? Înlăturarea unor monarhii potrivnice Illuminaţilor


Imagine: needpix.com (Commons Creative – free)

În 1914 începe „primul război mondial”. De fapt, nu este corect spus „primul război mondial”, fiindcă în realitate, este vorba despre un singur război, care a început în 1914 şi s-a terminat în 1945, având două faze distincte: faza 1914-1918, cunoscută sub numele de „primul război mondial”, şi faza 1939-1945, cunoscută sub numele de „cel de-al doilea război mondial”.

Rolul primului război a fost acela de a fi înlăturată monarhiile din Germania, Austria, Turcia şi Rusia, pentru a se face loc unor guverne la dispoziţia Illuminaţilor. De asemenea, trebuia anihilată Biserica Ortodoxă. Cea mai mare Biserică Ortodoxă se găsea în Rusia. În acest scop a fost debarcat comunismul în Rusia.

Imediat după începerea “primului război mondial”, în Rusia este debarcat Lenin, care va declanşa ceea ce a rămas în istorie sub numele de “Revoluţia din Octombrie”, care a avut ca rezultat înlăturarea monarhiei din Rusia. Ultimul Ţar al Rusiei din familia Romanov este executat împreună cu familia.

În Germania a fost adus nazismul. Atât comuniştii, cât şi naziştii, erau creaţii ale Illuminaţilor şi aserviţii acestora, fiecare având un plan foarte bine determinat. Alianţa dintre ei, consemnată în Pactul Ribbentrop-Molotov, era doar o oficializare a legăturilor lor. Dacă la început “ura” dintre comunişti şi nazişti era o simulare, a existat la un moment dat o divizare în rândul Illuminaţilor, ceea ce a dus şa invadarea Rusiei de către Germania, spre marea nedumerire a lui Stalin, care fiind o marionetă, nu înţelegea prea bine cum stăteau lucrurile.


Lasă un comentariu