O teorie revoluţionară: nu a existat decât un singur război mondial (şi nu două), care a început în 1914 şi s-a terminat în 1945. Scopul? Înlăturarea unor monarhii potrivnice Illuminaţilor


Imagine: needpix.com (Commons Creative – free)

În 1914 începe „primul război mondial”. De fapt, nu este corect spus „primul război mondial”, fiindcă în realitate, este vorba despre un singur război, care a început în 1914 şi s-a terminat în 1945, având două faze distincte: faza 1914-1918, cunoscută sub numele de „primul război mondial”, şi faza 1939-1945, cunoscută sub numele de „cel de-al doilea război mondial”.

Rolul primului război a fost acela de a fi înlăturată monarhiile din Germania, Austria, Turcia şi Rusia, pentru a se face loc unor guverne la dispoziţia Illuminaţilor. De asemenea, trebuia anihilată Biserica Ortodoxă. Cea mai mare Biserică Ortodoxă se găsea în Rusia. În acest scop a fost debarcat comunismul în Rusia.

Imediat după începerea “primului război mondial”, în Rusia este debarcat Lenin, care va declanşa ceea ce a rămas în istorie sub numele de “Revoluţia din Octombrie”, care a avut ca rezultat înlăturarea monarhiei din Rusia. Ultimul Ţar al Rusiei din familia Romanov este executat împreună cu familia.

În Germania a fost adus nazismul. Atât comuniştii, cât şi naziştii, erau creaţii ale Illuminaţilor şi aserviţii acestora, fiecare având un plan foarte bine determinat. Alianţa dintre ei, consemnată în Pactul Ribbentrop-Molotov, era doar o oficializare a legăturilor lor. Dacă la început “ura” dintre comunişti şi nazişti era o simulare, a existat la un moment dat o divizare în rândul Illuminaţilor, ceea ce a dus şa invadarea Rusiei de către Germania, spre marea nedumerire a lui Stalin, care fiind o marionetă, nu înţelegea prea bine cum stăteau lucrurile.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO