Marile manifestaţii din Hong Kong sunt supravegheate „de sus” de o forţă ocultă şi invizibilă! OZN extraterestru sau aeronava ultrasecretă americană TR-3B?


OZN in Hong Kong 1De câteva săptămâni, în Hong Kong au loc tot felul de proteste „pentru democraţie”. Părerea mea e că în spatele acestor proteste se ascunde altceva, dar asta-i altă problemă. Fostă colonie britanică, trecută sub control chinez în 1997, Hong Kong-ul are un anumit statut special faţă de China, dar totuşi activităţile politice rămân interzise. Citez pe scurt despre aceste proteste de pe site-ul digi24.ro (ştirea a apărut pe 29 septembrie 2014):

„Cea mai mare revoltă din Hong Kong din ultimii 17 ani a blocat aproape complet activitatea în regiunea autonomă. Şcolile au fost închise, mai multe companii şi-au suspendat activitatea, în timp ce zeci de mii de oameni continuă să protesteze în stradă. Ei sunt nemulţumiţi că liderii chinezi au respins dreptul la alegeri libere în 2017, cand va fi ales noul guvernator. Protestele durează de peste o săptămână, iar pentru a le opri, forţele de ordine au folosit tunuri cu apă, gaze lacrimogene şi spray-uri cu piper.

Manifestaţiile au ecou şi la peste 700 de kilometri, în Taiwan, insulă care a aparţinut Chinei şi care se guvernează singură. Peste o sută de oameni au participat la un marş în sprijinul locuitorilor din Hong Kong şi s-au îmbrâncit cu forţele de ordine. Tinerii din Hong Kong vor ca oricine doreşte să poată candida pentru funcţia de lider al regiunii autonome. În prezent, conducătorul este ales de un comitet al Congresului Naţional al Poporului, format din 1.200 de oameni loiali Beijingului”.

Totuşi, în acest articol nu vreau să mă refer la aceste proteste, ci la un lucru şi mai bizar legat tot de aceste proteste. Am găsit pe YouTube un videoclip realizat de Sheeple TV în care se poate observa un OZN uriaş de culoare verde, deasupra unei manifestaţii ce avea loc pe străzile din Hong Kong. Seara, în timpul acestei manifestaţii, se poate observa cum un OZN de culoare verde coboară în jos din cer, până deasupra unei clădiri înalte. Prima dată, ţinând cont de viteza coborârii, pare a fi un fragment de meteorit, dar apoi, surpriză… obiectul staţionează 1 secundă deasupra clădirii, apoi pur şi simplu ţâşneşte în sus, asemenea unei rachete, cu o viteză foarte mare!

Ce naiba o fi? Ne putem gândi la un OZN al unor extratereştri sau la un obiect zburător secret de origine umană, ca de exemplu TR-3B, o navă spaţială secretă guvernamentală americană care se află în funcţiune încă din 1994 (citim mai multe din aceste articol pe care l-am scris în noiembrie 2012: TR-3B, nava spaţială ultrasecretă care îşi schimbă forma şi care e capabilă de călătorii interstelare): „Ea este alimentată de un reactor nuclear aflat la bord. E complet silenţioasă şi are o formă triunghiulară cu 4 lumini; în fiecare colţ al triunghiului se află câte o lumină, iar una se află şi în centru. TR-3B are o tehnologie avansată de invizibilitate, mult mai eficientă decât faimosul avion F-117 Stealth. Nava spaţială are un înveliş polimeric care permite să-şi schimbe reflectivitatea şi chiar forma faţă de ochiul uman. Există mai multe videoclipuri pe YouTube care arată această navă spaţială. Desigur, guvernul american îi neagă total existenţa”. Totuşi, dacă e vorba de TR-3B, se pune întrebarea cum de permite guvernul chinez intrarea pe teritoriul ei a unei aeronave străine.

Oricum, nu e prima dată atunci când apar asemenea OZN-uri ciudate în apropierea unor mari manifestaţii, de parcă cineva (o forţă ocultă şi invizibilă) ar vrea să supravegheze. Priviţi mai jos câteva capturi ale obiectului ciudat:

OZN Hong Kong 2

OZN Hong Kong 3

OZN Hong Kong 4

OZN Hong Kong 5

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO