Lumea intră într-o eră planificată a foametei? Fructele sunt distruse de bacterii şi ciuperci, porcii mor pe capete, iar seceta se extinde în lume! Cine are interesul să ne înfometeze?

3.663 vizualizari

lipsa alimenteCe se întâmplă cu alimentele din întreaga lume? Fructe, legume, dar şi animale domestice din întreaga lume par a fi afectate de boli şi viruşi ciudaţi, care fac să se întrevadă în viitorul apropiat o adevărată criză alimentară. În mai 2013, scriam articolul despre prezenţa unei bacterii mortale ce punea în pericol producţia de portocale din lume (O bacterie mortală ameninţă să distrugă portocalele din lume! Nu e cumva o conspiraţie pusă la cale de maleficul concern Monsanto?):

„Recolta de 9 miliarde de dolari de portocale din Florida (cel mai mare producător mondial după Brazilia), s-ar putea să nu supravieţuiască unei boli incurabile care ameninţă să distrugă aceste citrice din Statele Unite. Boala, cunoscută sub numele de “înverzirea citrică” sau “huanglongbing”, e cauzată de o bacterie, Candidatus Liberibacter asiaticus. Bacteria se răspândeşte de la arbore la arbore prin intermediul unei insecte minuscule, Citrus psyllid asiatica (…) Portocalele sunt atinse de o boală incurabilă aşa că…în câţiva ani s-ar putea să spunem adio acestui fruct delicios”.

Anul acesta se pare că a venit rândul bananelor. Citez o ştire apărută pe 21 aprilie 2014 pe CNBC.com, într-un articol intitulat „Nu mai avem banane? Chiar s-ar putea întâmpla asta”:

„Iubitorii de banane ar trebui să fie atenţi: aprovizionarea populaţiei cu acest fruct este pusă în pericol, ca urmare a afectării bananelor de către o ciupercă, ce sunt astfel devorate. „Este o situație foarte gravă”, a declarat Randy Ploetz, profesor de patologie a plantelor la Universitatea din Florida. „Nu e nimic în acest moment care să oprească răspândirea ciupercii.” În timp ce există aproape 1.000 de soiuri de banane, cel mai popular este Cavendish, care reprezintă circa 95 la sută din exporturile de banane de la nivel mondial; dar acum acest Cavendish este pe moarte din cauza ciupercii. Aceasta a lovit recolta de banane din Asia, Orientul Mijlociu și Africa şi există îngrijorarea că ea se va răspândi în America Centrală şi de Sud”.

O altă boală care afectează alimentele o reprezintă diareea porcină epidemică, care a afectat în special porcii din fermele americane, unde, din anul trecut şi până în prezent, a determinat decesul a peste 6 milioane de capete porcine, aşa cum ne scrie cotidianul The Guardian.com. Acest lucru duce, inevitabil, la creşterea preţurilor la carnea de porc.

Să ne îngrijorăm? Oare problemele cu portocalele, bananele sau carnea de porc sunt doar cazuri izolate? În scurt timp vom avea parte de o adevărată criză alimentară la nivel mondial? Vor creşte extrem de mult preţurile la alimente? Să ne uităm, de exemplu, la situaţia mondială a secetei, conform site-ului guvernamental drought.gov. De aici aflăm că în martie 2014, „condiţiile de secetă la nivel global s-au extins ori s-au intensificat în multe locaţii ale lumii.”

Există vreo conspiraţie legată de toate aceste lucruri? Eu cred că da. Precum se ştie, furtunile dar şi alte evenimente meteorologice (cum ar fi seceta) pot fi controlate sau produse cu ajutorul tehnologiei HAARP. Iar viruşii pot fi foarte uşor fabricaţi în laboratoarele guvernamentale secrete, pentru a fi răspândiţi apoi cu uşurinţă în fructe sau animale de carne. Scopul? Înfometarea populaţiei sărace a lumii, care, neavând ce mânca sau nepermiţându-şi preţurile exorbitante la alimente, pur şi simplu vor dispărea. Nu ăsta era scopul Ocultei Mondiale? Că trebuie să reducem populaţia mondială, fiind deja prea mulţi?