Într-un spital din America a fost surprinsă “Moartea” sau o creatură demonică! Ea se plimba în voie deasupra patului unui pacient, care muri câteva ore mai târziu!


Ceee ce o să vedeţi în acest articol o să vă înspăimânte de moarte! Adică, mai degrabă n-o să vă mai doriţi să muriţi vreodată!

Pe YouTube, în 2014, a fost publicat un mic videoclip în care putem observa o fotografie în care apare o creatură înspăimântătoare, asemănătoare Morţii („Doamna cu Coasă”) care se plimbă pe patul unui pacient aflat la terapie intensivă. Curios e faptul că pacientul a murit la câteva ore după această înregistrare, care a fost preluată de pe camerele de pe supraveghere dintr-un spital.

Nu se ştie prea multe despre această fotografie decât că a fost luată de pe site-ul reddit.com, fiind uploadată de un user anonim. Acel user spune că poza a fost captată dintr-un spital din SUA, fiind de fapt o fotografie cu telefonul a imaginilor surprinse pe monitor de camera de supraveghere. Această creatură întunecată pare a se afla deasupra patului pacientului, care stătea întins. Precum am mai precizat, acest pacient a murit câteva ore mai târziu.

Oricum, dacă este un Photoshop, atunci e unul foarte bun, căci pare prea bine realizat. Unii cititori care au vizionat această poză spun că ar putea fi corpul astral al pacientului. Dar oare este aşa sau pur şi simplu un demon? Este această fotografie ciudată dovada existenţei demonilor pe Pământ? Totuşi, se pot observa foarte bine picioarele creaturei, iar, dacă ne uităm cu multă atenţie, aceste picioare prezintă chiar gheare! Voi aveţi vreo idee ce-ar putea fi? Chiar credeţi că fotografia e un fals?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO