Extratereștrii trăiesc printre noi, chiar dacă nu-i vedem!?


Conform științei moderne, oamenii au evoluat în mod natural pe Pământ din strămoși asemănătoare maimuțelor pentru a deveni cea mai inteligentă specie de pe această planetă și, posibil, din acest Univers, deoarece nu există dovezi ale vieții inteligente în altă parte. Dar adevărul este chiar invers. Oamenii nu sunt singuri în Univers, nu suntem cea mai inteligentă specie și nu am evoluat în mod natural pe Pământ. Nenumărate civilizaţii extraterestre populează această galaxie; multe sunt cu milioane de ani mai vechi decât civilizaţia noastră.

Cele mai avansate specii extraterestre vizitează Pământul de mult timp; unii sunt responsabili pentru însămânțarea vieții umane pe Pământ și pe alte planete compatibile. Aceasta înseamnă că omenirea nici măcar n-a luat naștere pe Pământ. Deci, din punct de vedere tehnic, suntem și noi extratereştri, chiar dacă am locuit aici de atât de mult timp.

Conform mai multor conspiraţionişti, dar şi cercetători, extratereştrii încă ocupă această planetă, trăind în baze subterane sau subacvatice, sau în munți, și călătoresc în nave zburătoare, prin tuneluri subterane sau prin portaluri de teleportare. Tot conform aceloraşi conspiraţionişti, ar exista cel puțin 50 de specii diferite de extratereştri pe Pământ, şi doar câteva dintre ele sunt extrem de negative sau extrem de pozitive.

Extratereştrii negativi folosesc umanitatea ca resursă naturală. Extratereştrii neutri se află aici în primul rând pentru a trăi, a observa și a învăța. Extratereştrii pozitivi sunt interesați să ajute oamenii să devină „supraoameni”. În literatura de specialitate, cele mai comune tipuri de specii extraterestre sunt: extratereştri gri (cenuşii), reptilienii, insectoizii şi nordicii.

Extratereştrii gri sunt ființe robotice, de statură mică, capete mari, piele palidă și ochi întunecați. Reptilienii sunt ființe înalte, inteligente, cu pupile înclinate și piele solzoasă. Insectoizii seamănă cu nişte insecte, deşi au dimensiune umană. Nordicii nu se disting de oameni, dar sunt în general mai musculoși, au păr exclusiv blond și ochi foarte deschisi. Nu se poate spune că o specie exotică este absolut pozitivă și alta absolut negativă, deoarece în cadrul aceleiași specii pot exista exemplare de ambele tipuri, dar pentru unele tipuri orientarea este mai delimitată decât pentru altele. De exemplu, nordicii reprezintă o rasă mai veche și mai perfecționată; jumătate dintre nordici sunt negativi, iar cealaltă jumătate sunt pozitivi.

Extratereştrii nu sunt neapărat de natură fizică ca şi noi. Ei pot să se dematerializeze și să treacă prin pereți, să călătorească înapoi în timp, să leviteze, să miște obiecte cu mintea, să ne apară în starea lor eterică fără corpurile lor fizice, să ne vorbească telepatic, să intre în visele noastre și să devină invizibili. Toate acestea sunt puteri inerente stadiului supraomenesc și, de fapt, sunt mai avansaţi pentru că trăiesc într-o dimensiune superioară care o întrepătrunde pe a noastră. Pentru a intra în lumea noastră, ființele dintr-o dimensiune superioară trebuie să se concentreze pe o gamă mai restrânsă de vibrații, altfel vor rămâne invizibili pentru noi.

Ființele extraterestre negative au nevoie de energie umană enormă, pentru a se proiecta în realitatea noastră, în timp ce ființele extraterestre pozitive pot pur și simplu ne apără. Tehnologia lor avansată este una capabilă să funcționeze în afara conceptului nostru de timp, astfel încât extratereştrii pot vedea și manipula posibilele noastre realități trecute, prezente și viitoare simultan. Ei sunt capabili de manipulări foarte complicate, la nivel înalt, cum ar fi schimbarea trecutului, pentru a afecta alegerile pe care probabil le vom face în prezent.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock