Demoni sau extratereştri pot fi văzuţi pe Catedrala Palencia din Spania


Catedrala Palencia este o biserică romano-catolică situată în Palencia (Spania), fiind dedicată Sfântului Antoninus de Pamiers. Catedrala a fost construită între anii 1172 și 1504, deasupra unei cripte vizigote cu bolți joase, care a fost ridicată la mijlocul secolului al VII-lea.

Catedrala Palencia este o clădire gotică mare, denumită în mod popular „frumusețea necunoscută”, deoarece nu este la fel de celebră ca alte catedrale spaniole, deși este o clădire valoroasă. În interior se găsesc lucrări de artă de mare valoare, ca de exemplu cea a pictorului El Greco – pictura „Martiriul Sfântului Sebastian”.

Catedrala are peste 130 de metri lungime, 42 de metri înălțime și 50 de metri lățime în centru. Exteriorul ei solid, simplu și auster nu reflectă măreția interiorului ei, cu peste douăzeci de capele de mare interes artistic și istoric. Turnul are 55 de metri înălțime, având un caracter militar.

De ce-am făcut toată această introducere? Pentru că, dacă ne uită cu atenţie la unele dintre sculpturile exterioare ale Catedralei Valencia, putem observa creaturi ciudate, din alte lumi! Ce sunt acelea? Diavoli sau extratereştri?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock