Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cu ajutorul unui telescop de 8 inch, un astronom amator a descoperit o bază secretă pe Lună! Incredibil câte lucruri ni se ascund…

130

baza lunara secretaExistă cu siguranță dovezi că astronauții au observat anomalii ciudate și neașteptate pe Lună. Chiar și astronauții misiunii spaţiale Apollo 10 recunosc mai indirect că au observat o bază secretă pe Lună, de origine extraterestră presupun. Bun, ar putea fi şi de origine omenească, asta dacă presupunem că oamenii în trecutul mai îndepărtat au ajuns pe partea întunecată a Lunii şi au construit acolo un edificiu misterios.

Baza secretă de pe Lună e cunoscută printre teoreticienii conspiraţiilor, ca o unitate de securitate de “top secret”. Ea s-ar afla în partea întunecată a Lunii, iar adevăraţii constructorii şi data la care a fost ridicată sunt încă la nivelul speculaţiilor. Într-una din pozele de la sfârşitul articolului, veţi observa o fotografie clasificată din cadrul misiunii spaţiale Apollo 10, în care se observă în mod clar existența bazei secrete pe partea întunecată a Lunii.

John Lenard Walson este un utilizator de pe YouTube care a făcut o filmare a părţii întunecate a Lunii, cu ajutorul unui telescop de 8 inch. În imaginile publicate de John Lenard Walson, veţi vedea ceea ce par a fi clădiri și alte structuri artificiale.

Uluitor!

baza lunara secreta 1

baza lunara secreta 2

 

Orgoni Crystal