Băştinaşii inuiti din Arctica ne avertizează că Soarele şi stelele se află în poziţii greşite!

887

Schimbările climatice ale Terrei sunt evidente în jurul nostru, fie că oamenii de ştiinţă recunosc asta sau nu. Schimbarea înclinaţiei Pământului este şi mai evidentă, iar acest lucru nu trebuie să ne-o spună nu ştiu ce universitate de prestigiu din lume sau vreun studiu efectuat de vreun academician. Nu. Acest lucru reiese din observaţiile oamenilor simpli.

Se ştie că axa Pământului este înclinată cu 23,44 grade. Ce s-ar întâmpla dacă axa Terrei s-ar schimba? Probabil că aceleaşi efecte observate de băştinaşii inuiti (populaţie care trăieşte în regiunile arctice din Canada, Groelanda, Siberia şi Alaska). Aceşti băştinaşi ar observa mult mai rapid schimbările, căci trăiesc în extremitatea de nord a Pământului. Mai mulţi oameni simpli, care nu au studii avansate de fizică a Pământului, şi-au dat seama că ceva ciudat se întâmplă pe Terra, şi asta în ultimii ani, şi anume:

– lumina zilei e mult mai înaltă la orizont. Astfel, Soarele e mult mai înalt, iar lumina solară bate mult mai direct pe teritoriul zăpezilor veşnice;

– Soarele apune diferit faţă de obicei;

– stelele, noaptea, arată diferit şi nu se mai află în poziţia lor obişnuită;

– vântul şi-a schimbat direcţia şi vântul estic, care înainte aproape că nici nu exista în zona arctică, a devenit predominant, în dauna vântului nordic.

Toate astea arată că în ultimii ani, Pământul şi-a schimbat înclinarea. Dar oare de ce? Există cumva vreun corp ceresc masiv, necunoscut până în prezent, care-l influenţează de la distanţă?