Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Conform lui SpaceWeather.com, un site important de meteorologie, 4 asteroizi necunoscuţi vor lovi Pământul pe 31 decembrie 2012

90

blankSpaceWeather.com nu este doar unul dintre cele mai importante site-uri de prognoză a vremii, dar şi un loc unde se prezintă principalele evenimente astronomice care pot fi observate de pe Pământ. Site-ul prezintă, printre altele, şi asteroizii care vor trece prin apropierea Pământului până la sfârşitul anului 2012. De exemplu, pe 5 iunie 2012 erau 1293 de asteroizi cu risc de a întâlni Pământul în perioada următoare.

Pe SpaceWeather.com apare şi un tabel (pe care îl puteţi citi în josul articolului), unde sunt prezentaţi asteroizii, data la care vor trece în apropierea Pământului, distanţa lunară şi mărimea lor. Un asteroid cu diametru de 50 de metri, poate produce o explozie la fel de catastrofală ca cea de la Tugunska (1908), care a distrus o suprafaţă de peste 2.000 de kmp, fiind echivalentul a 1.000 de bombe atomice ca cea de la Hiroshima.

Distanţa lunară din tabel înseamnă distanţa medie de la Pământ la Lună, care este de 384.000 de kilometri. Ce e interesant e faptul că pe 31 decembrie 2012, apar 4 asteroizi, la distanţă lunară…0! Asta înseamnă că pe 31 decembrie 2012, 4 asteroizi vor lovi Pământul? Cei 4 asteroizi sunt reprezentaţi cu * şi **, neavând încă numele cunoscute. Nu neg că totul ar putea fi o eroare de tehnoredactare… dar rămâne să vedem cum vor mai updata tabelul în viitor. Ştie ceva SpaceWeather.com de care noi n-ar trebui să aflăm?

blank

Orgoni Crystal