A fost surprins de Google Earth un uriaş Nephilim în munţii izolaţi din Patagonia? Sau totul e doar o pareidolie…


V-ați întrebat vreodată de ce există atât multe povești și mituri despre uriași pe Pământ? S-ar putea ca aceşti oameni giganți să locuiască şi astăzi în zone de pe Pământ, dar aceste zone să fie unele  izolate, ca de exemplu în Munții Patagoniei, situaţi în capătul sudic al Americii de Sud, între Argentina și Chile?

​Existența acestor ființe necunoscute, cunoscute sub numele de giganții Patagoniei, au fost relatate pentru prima dată de către Ferdinand Magellan în anul 1520, echipajul său văzându-i în timp ce explora coasta a Americii de Sud. Antonio Pigafetta, cronicarul oficial al lui Magellan, a descris evenimentul:

“Ne aflam de două luni în acest port, fără să vedem pe nimeni, atunci când deodată, într-o zi, am văzut pe ţărm un om gigant, care era gol, şi care dansa şi cânta, aruncându-şi cu nisip pe cap. Căpitanul nostru i-a ordonat unui membru al echipajului său să se îndrepte spre el, spunându-i să danseze şi să cânte şi el, asemenea uriaşului, ca semn de prietenie. Uriaşul a fost atras să vină lângă echipaj…atunci când el ne-a văzut, s-a minunat şi i-a fost frică, arătând spre cer şi crezând astfel că noi venim din cer. El era atât de înalt, încât chiar şi cei mai înalţi dintre noi îi ajungea abia la nivelul toracelui său; în acelaşi timp, el era şi bine proporţionat. El avea o faţă mare, ochii săi erau galbeni, iar în mijlocul obrajilor săi avea desenaţi două inimi. Uriaşul aproape că nici nu avea păr pe cap.”

Altă dovadă a existenței acestor giganți în istoria medievală este reprezentată de o hartă a lui Diego Gutierrez din 1562, în care acesta îi arată pe giganții Patagoniei, care într-un fel sunt legaţi de strămoșii Nefilimilor și Refaimiților – poporul Didanum.

Mulți oameni spun că povestea giganților din Patagonia este doar un mit, deoarece nu există dovezi concrete că acești uriași au existat, dar poate că imaginile din satelit ale Munților Patagoniei, care arată o posibilă ființă uriașă, i-ar putea face să se răzgândească.

Deși imaginile preluate de pe Google Earth nu sunt chiar clare, forma unui uriaș așezat pe o stâncă este recunoscută, în special capul, ochii, nasul, gura, mâna dreaptă și degetele, precum și piciorul stâng și degetele de la picioare ce pot fi văzute. (vezi imaginea mărită de mai jos.) Coordonatele Google Earth ale acestei descoperiri uluitoare sunt: 54°50’32.78″S 69°21’57.08″V.

Sau totul e doar o pareidolie, fiind vorba de un joc de lumini şi umbre?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO