Un presupus călător în timp este surprins filmând meciul de box al lui Mike Tyson din 1995, folosind un smartphone!? „Telefoanele inteligente” au apărut abia peste 10-15 ani…


Un presupus călător în timp ar fi fost depistat în timp ce înregistra video jocul de box al lui Mike Tyson din 1995 și tot aspectul n-ar fi provocat vreo agitaţie dacă bărbatul n-ar fi folosit un smartphone sofisticat pentru a surprinde momentul.

Un videoclip cu un bărbat care înregistrează un meci de box între Mike Tyson și Peter McNeely (din 1995) folosind un smartphone a apărut recent pe Internet. Smartphone-urile sunt peste tot acum, dar având în vedere anul evenimentului (1995), trebuie precizat că un astfel de gadget hi-tech a apărut abia peste 10-15 ani. Este adevărat, existau telefoane mobile şi în 1995, însă ele nu erau „smart”, iar dispozitive performante precum cel văzut în videoclip au apărut abia în 2008/2010 și s-au răspândit masiv în lume undeva prin 2012.

Utilizatorul YouTube Jammy Bantam a observat cadrul neobișnuit al bărbatului care ține smartphone-ul și l-a postat pe canalul său, astfel încât oamenii să-l vadă și să-și spună părerea despre un asemenea eveniment. El a descris evenimentul după cum urmează:

„Urmând tema zilei recente „Înapoi în viitor”, am observat un videoclip care atrage atenția asupra unui membru al mulțimii la meciul de box „He’s Back” din 1995 dintre Mike Tyson și Peter McNeeley. Această persoană pare să țină în mână un dispozitiv, posibil un smartphone. Ar putea fi acesta un călător în timp care se întoarce pentru a captura acest meci epic? Sau este doar cineva cu un gadget grozav?”

Deoarece nu putem determina cu siguranță dacă bărbatul este un călător în timp, haideți să explorăm cealaltă opțiune. Ar putea fi aceasta un echipament cu adevărat nou, care imită doar un telefon mobil avansat? În 1995, telefoanele mobile aveau o formă asemănătoare unei cărămide, cu o antenă încorporată și proporții considerabile. Până în 1997, antenele au dispărut de pe telefoanele mobile, lăsând mai mult spațiu pentru utilizator și introducând conceptul de antene interne. Dar asta încă nu este suficient pentru a le compara cu un smartphone. Deci, ce altceva poate fi dispozitivul din videoclip?

Conform cercetărilor lui Bantam, camerele video disponibile în 1995 aveau un design cu adevărat avansat și este posibil ca omul din videoclip să folosească o cameră video, şi nu un smartphone. Aceasta este într-adevăr o presupunere bună, dar poate desființa ipoteza călătoriei în timp?

Caracteristicile dispozitivului misterios par mai degrabă să aparțină unui smartphone decât unei camere video, deoarece camera este situată ușor în dreapta, dezvăluind un punct mic care ar putea fi blițul. De asemenea, are un design plat, subțire, care este comparabil cu telefoanele pe care le avem astăzi. Omul care înregistrează stă și el în fața mulțimii, aproape ca și când ar încerca să ne transmită un mesaj subtil din viitor.

Scott C. Waring, de pe site-ul ufosightingsdaily.com, a urmărit îndeaproape această înregistrare ciudată și și-a exprimat punctul de vedere pe blogul său: „Ceea ce avem aici este un călător în timp care se întoarce pentru a-și urmări luptătorul preferat și stă pe scaunele din primul rând. De ce nu ar vrea un călător în timp să-l vadă pe Mike Tyson luptând? Toată lumea se bucură de un pic de distracție din când în când, iar călătoria în timp îți oferă o mulțime de distracție”.

Este posibil ca schimbarea tehnologică rapidă din ultimii ani să fi permis deja anumitor organizații să manipuleze timpul. Deși ideea unanim acceptată a călătoriei în timp este că poți călători doar în viitor, există ipoteze care arată că se poate călători şi în trecut.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO