Piatra „scânteietoare” descoperită de ruşi în 1976 are în compoziţie un aliaj pe care ştiinţa modernă de azi nu ar fi în stare să-l realizeze. Care civilizaţie avansată l-a realizat în trecut?


În anul 1976, în Komi, fosta republică sovietică, unor lucrători de pe malul rîului Vaşka le-a atras atenţia o piatră licărind argintiu, de mărimea unui pumn omenesc. Ei au fost uimiţi când, la cea mai mică solicitare mecanică, de exemplu dacă primea o lovitură uşoară, obiectul împroşca scântei. Acest „superefect Piezo” i-a pus în mişcare pe oamenii de ştiinţă.

Ceea ce s-a văzut imediat a fost faptul că piatra trebuie să fi fost parte a unui obiect artificial de formă cilindrică sau inelară, caracterizat printr-un diametru de 1,2 metri. Pentru continuarea investigaţiilor, obiectul a fost tăiat în felii şi acestea au fost repartizate la numeroase institute de cercetare, printre care Institutul Panunional pentru Geofizică şi Geochimie Nucleară, Institutul Vavilov pentru Fizică” şi Institutul Vernadski pentru Oţel şi Aliaje. Analiza chimică a arătat că obiectul găsit consta în primul rând din ceriu, în aliaj cu lantan şi neodim. Acestea erau asociate cu adaosuri de fier, magneziu, uraniu şi molibden.

Ceea ce nu s-a găsit au fost natriu şi calciu. Aceasta a făcut din problema respectivă o enigmă pentru totdeauna, întrucât pentru ştiinţa pământeană nu există posibilitatea de a produce un asemenea aliaj fără ca în el să se găsească şi natriu şi calciu!

Numărul specialiştilor care recunosc pe faţă că asemenea artefacte şi urme zdruncină serios tabloul oficial al istoriei şi evoluţiei este deja prea mare ca să mai fie ignorat. Acest număr creşte tot mai mult cu fiecare dovadă care ar părea să nu existe. Aşa cum spuneam într-un articol din 2015 – Toţi ce-aţi fost învăţaţi la şcoală despre istoria omenirii este o minciună! Artefacte misterioase care pot schimba total originea şi evoluţia noastră! –  prea multe artefacte descoperite de-a lungul timpului arată că omenirea a cunoscut în trecutul îndepărtat o civilizaţie avansată care a trăit pe acest Pământ.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO