Oculta Mondială îi omoară şi îi ameninţă pe toţi inventatorii energiei libere! Marile corporaţii şi guvernele mafiote vor ca noi să fim în continuare sclavii lor…

6.216 vizualizari

energie libera 105Oculta Mondială şi instrumentele lor (marile guverne ale lumii, dar şi mass-media oficială) fac absolut orice pentru a opri orice invenţie pentru descoperirea energiei libere. Pe acest site, am scris mai multe articole pe această temă:

1) Suprimarea celei mai mari invenţii a omenirii: motorul fără combustibil al lui Edwin Gray. Guvernul american elimină toate tehnologiile cu “energie liberă” la comanda Ocultei Mondiale!
2) În Brazilia, o companie poate produce energie liberă cu ajutorul gravitaţiei! Dacă tehnologia e adevărată, în mod sigur că Oculta Mondială o va anihila…
3) Este vreo legătură dintre înfiinţarea Grupului Bilderberg şi întâlnirea preşedintelui Einsenhower cu cercetătorii nazişti din bazele secrete? Din 1954, Oculta Mondială nu vrea să ne folosim de energia liberă şi anti-gravitaţie!

Acestea sunt doar câteva exemple de articole în care vorbeam despre suprimarea energiei libere de către instituţiile guvernamentale ale lumii (în special, guvernul SUA). Dar, haideţi să facem o mică istorie pentru a vedea clar cum sunt oprite aceste invenţii în a fi folosite de întreaga lume.

Un inventator demonstrează forţa eterică

John Keely, a fost un inventator american din secolul al XIX-lea, care făcea experimente cu vibraţii sonice, folosite de el pentru a obţine instantaneu energie în urma procesului de evaporare a apei. El numea această energie forţă eterică. Deşi Keely a demonstrat cu succes că pot fi create mecanisme care să funcţioneze pe acest principiu, el a fost atacat de către unii reprezentanţi „de vază” ai lumii ştiinţifice care i-au ridiculizat şi minimalizat eforturile, numindu-l escroc şi mincinos fără a avea măcar bunăvoinţa de a participa la o demonstraţie de-a lui. Din păcate, nu era ultima dată când cercetători şi oameni de ştiinţă cu viziune aveau să fie ridiculizaţi şi umiliţi de către cei care îşi doreau să ridice obstacole în calea inovaţiilor.

Un inventator împuşcat pentru un dispozitiv de energie liberă!

Într-o perioadă dominată de corporaţiile producătoare de cărbune, în 1940, Henry Moray ar fi reuşit să demonstreze în faţa membrilor Comisiei Serviciilor Publice din Utah principiul de funcţionare a generatorului său de energie liberă, capabil să producă o tensiune continuă de 250.000 de volţi, aparent fără alimentare cu vreo sursă externă de energie. A doua zi, Moray a fost găsit împuşcat în laboratorul său şi s-a constatat că toate însemnările sale, precum şi dispozitivul, fuseseră furate.

Un inventator a fost ameninţat cu moartea pentru un „carburator de energie liberă”!

Ron Brandt este inventatorul motorului cu magnet permanent. În tinereţe, Brandt a inventat un carburator de 90 de MPG, imediat după care, susţine el, a fost vizitat de doi reprezentanţi ai companiei Standard Oil, însoţiţi de doi bărbaţi îmbrăcaţi în uniformă de şerifi federali. Aceştia se pare că l-ar fi ameninţat că-l vor ucide pe el, pe soţia lui şi pe cei doi copii mici, dacă va mai construi vreodată un alt carburator. Au reuşit foarte repede să-l convingă de faptul că nu merita să-şi piardă viaţa pentru un „nenorocit” de carburator. Brandt a reuşit să reţină numerele de identificare ale celor doi şerifi federali şi a angajat un avocat din Washington, DC, care să le verifice la Biroul şerifilor federali SUA. În mod incredibil, cele două numere nu apăreau în documentele oficiale ale Biroului.

Guvernul SUA declară motorul cu apă drept „secret”!

În anii 1950, Phil Stone, un fost profesor de fizică din Florida, a primit brevet de inventator pentru un dispozitiv care permitea unui motor să funcţioneze cu apă. Dar imediat guvernul Statelor Unite a declarat acest brevet secret, ceea ce l-a împiedicat pe Stone să-şi dezvolte dispozitivul.

Generatorul pe bază de magneţi le-a adus moartea!

La sfârşitul anilor 1960, Frank Richardson lucra ca electrician la Nevada Test Site. În anii 1970, împreună cu alţi patru tehnicieni de la NTS, Richardson a inventat şi brevetat un generator electric pe bază de magneţi care nu necesita alimentare şi utiliza o turbină cu abur fără palete, aparent o variantă a turbinei fără palete a lui Tesla. Inventatorii au demonstrat cum un Volkswagen Beetle, echipat cu cele două dispozitive, se deplasa fără vreun aport de energie suplimentar.

Doi dintre tehnicieni au murit în circumstanţe suspecte, invenţia a fost aproape furată, iar Richardson a trebuit să să se ascundă până la moartea sa, care a survenit recent. De atunci nu s-a mai auzit absolut nimic de invenţia lui Richardson.

Ameninţări cu moartea pentru cine se implică în proiecte de energie liberă!

În 2006, un tehnician, membru al echipei care testa la garaj un dispozitiv pe bază de hidrogen, a fost forţat să iasă de pe şosea lângă o intersecţie rurală din Ventura County, California, şi acostat de patru bărbaţi albi, de vârstă mijlocie, îmbrăcaţi în costume negre şi înarmaţi.

Victima acestui incident era un asociat al lui Ken Rasmussen, congresman pe probleme de noi forme de energie, cu care lucrase împreună la acest proiect. în mod absolut bizar, în chiar preziua incidentului, o persoană interesată de finanţarea proiectului lui Rasmussen, şi care încerca să-l contacteze încă din noiembrie, reuşise în sfârşit să ia legătura cu el.

Rasmussen a declarat că atacatorii se folosiseră de informaţii pe care nu le-ar fi putut obţine decât prin ascultarea telefoanelor mobile digitale şi monitorizarea e-mail-urilor, ei ameninţând victima cu faptul că aveau un control total asupra vieţii sale personale. I s-a spus să nu cumva să vorbească cu autorităţile guvernamentale, sub ameninţarea că dacă nu se va supune, îi va fi ucis un membru al familiei, despre care atacatorii cunoşteau o mulţime de detalii. Victima a fost de asemenea atenţionată că, dacă nu se va retrage imediat din proiect, atât el, cât şi familia şi toţi asociaţii săi se vor afla în pericol.

„Motivul pentru care vorbesc public despre acest incident este de a-i preveni şi pe alţii implicaţi în dezvoltarea unor astfel de tehnologii”, afirma Rasmussen. „Noi am primit ameninţări directe cu moartea. În momentul de faţă s-a oprit orice progres.”

Oare cât o să-şi mai bată joc de noi Oculta Mondială? Vă daţi seama? Dacă toate aceste invenţii ar fi fost dezvoltate până în prezent, preţul energiei ar fi fost ridicol de mic în prezent şi o mare parte din omenire ar fi ieşit din sărăcie, ca urmare a preţurilor foarte scăzute în întreaga economie. Dar nu se vrea asta! Noi muncim ca nişte sclavi pentru un stat condus din umbră de bogătaşi şi ocultişti! Noi muncim ca nişte sclavi pentru marile corporaţii care nici nu vor să audă de aceste invenţii de genul „energia liberă”…