Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Oamenii vor obţine în viitorul apropiat tehnologii incredibile! Camere holografice, computer cu matrice de cristale, oraşe subacvatice, metale ce combină aurul, oţelul şi plasticul!

153

TEHNOLOGIA VIITORULUICitez câteva fragmente din cartea “În curând, noi tehnologii”. Vor fi capabili oamenii, în viitorul apropiat, să obţină aceste noi tehnologii?

* Foarte curând fiinţele umane vor fi capabile să redobândească membrele amputate.

* Va fi pusă la punct o maşină care amplifică undele sonore… Ceea ce se va realiza efectiv este regenerarea eterului într-o aşa măsură încât va face materia să ia forma de care este nevoie. Si această maşină va funcţiona în beneficiul omului. De abia recent s-a descoperit faptul că sunetul poate să taie în stâncă… Asta nu înseamnă că nu se vor face şi alte experimente negative precum cele prin care oamenii de ştiinţă vor produce un sunet capabil să ucidă fiinţa umană instantaneu…

* Va fi gata pentru implementare un sistem ce va face ca panourile solare să fie de o mie de ori mai puternice cu adăugirea faptului că ele nu vor strânge doar energie, ci o vor şi depozita.

* Sunt calculatoare acum în lucru care vor crea imagini holografice atât de reale pentru oameni încât aceştia vor avea impresia că se află în mijlocul lor. În decursul a zece ani… vor fi camere holografice care vor crea o atmosferă senzorială în jurul vostru, astfel încât veţi putea produce toate scenele pe care le doriţi şi să păşiţi în mijlocul lor ca şi într-un film „pe viu”.

* Încetul cu încetul, se lansează informaţia necesară pentru construcţia unui computer care va funcţiona în baza unei matrici de cristal. Din cauza aceasta, va lucra într-un alt sistem decât cel binar – cel în care se foloseşte lumina. Computerul va fi capabil să ia fiecare bucată de informaţie care este conţinută de fiecare rază de lumină în parte.

* Oamenii vor găsi un metal care este o combinaţie de diferite metale. Va fi mai puternic decât oţelul, la fel de necoroziv precum aurul şi la fel de uşor precum plasticul. Acesta va fi folosit la construirea navelor de zbor care pot să îndure orice presiune subacvatică şi orice temperatură.

* În viitorul foarte apropiat, se vor construi oraşe subacvatice. Unul dintre motivele pentru acest fapt este că oamenii vor avea capacitatea de a trăi atât pe suprafaţa pământului, cât şi sub aceasta, în oceane sau în oraşe zburătoare deasupra planetei.

Orgoni Crystal